Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki randizott már a puncsról vagy a tinderről ?
Figyelt kérdés
Falvakban tényleg nehezebb neten ismerkedni ? Neten lehet egyáltalán ismerkedni ?2023. nov. 1. 20:03
11/17 anonim válasza:
#10 meg énis.
6 eve nyomom Pesten. Ez az alkalmazás csak itt meg maximum a megyeszékhelyeken fut. Pesten nagyon.
12/17 anonim válasza:
10: Azért ez így nem feltétlenül helytálló. Nem élek ott, tény. De például társkeresőn látom, mennyivel másabb a helyzet. Konkrétan ég és föld. Nem az van, hogy alig van valaki, abból a kevésből is kiesnek az egyértelműen, minden mérce szerint gáz alakok, marad a még kevesebb, akivel meg ha pl. nőként nem vagy "hagyományos értékrendű", már garantált is, hogy nem fogtok passzolni, és ezen a ponton még nem is néztél sem életkort, sem testalkatot, semmi egyéb szempontot.
13/17 anonim válasza:
Én randiztam
Kisvárosban és Bpen próbáltam
14/17 anonim válasza:
puncs csak egy sugar-coated rosszlányok, értelmes nőt ne ott keress, maximum egy qvát
tinder meg átment ilyen insta promó oldalba
15/17 anonim válasza:
Én a Tinder-ben látok fantáziát, mert volt onnan egy 5 éves kapcsolatom anno. És most is alkalmazom, mondhatni sikerrel (van hogy hetente 2 randi is összejön). Viszont nagyon vigyázni kell az ott lévő emberekkel (esetemben a nőkkel). Példa erre az ázsiai profilok (külföldiek is) vagy a gyermeket akarók (aki meddő, de ezzel próbálkozik). Ott simán belefuthatsz egyetemista kitartottal vagy éppen prostituálttal. És persze vannak a gyűjtők és a nemtudomkák (ezek szivatnak). A lényeg, hogy nagyon vigyázz, mert baromira be lehet sérülni ott, ha nem vagy észnél. Van hogy 10-ből 10 pofáraesés lesz a találkozónál (ami lehet akár a 3. IS).
16/17 anonim válasza:
Utolsó: ez mit jelent, hogy meddő, de ott próbálkozik? Vannak nők, akik azért vannak fenn, hogy gyereket csinaltassanak maguknak? De, ha meddők, akkor minek próbálkoznának ezzel?
17/17 anonim válasza:
15# Ez engem is érdekelne, hogy mit jelent pontosan a gyermeket akarók csoportja? Illetve az ázsiaiaknál mire kell vigyázni?
köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!