Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizott már valaki orvossal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizott már valaki orvossal? Milyen volt?

Figyelt kérdés
doktor, doktornő, mindkettőről érdekel tapasztalat.
2021. szept. 3. 21:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
38%
Randiznék dr növel
2021. szept. 3. 21:18
 2/18 anonim ***** válasza:
81%

Uncsi. Rektális vizsgálatokat mesélte, hogy közben majdnem odahányt. Nagyon romantikus volt mit ne mondjak.....

Másik pedig itatott, mert azt hitte hogy...pedig dehogy!

2021. szept. 3. 21:19
 3/18 A kérdező kommentje:

#1 mint sokan mások :D

#2, azt hittem azt írod, rajtad végzett rektális vizsgálatot, azért az izgibb lett volna.

2021. szept. 3. 21:48
 4/18 anonim ***** válasza:
hát én nem. Fura lenne.
2021. szept. 3. 21:59
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát én randiztam múltkor egy orvos pasival, aki miután felmentem hozzá, előjáték gyanánt a diplomáit mutogatta, majd rám vetette magát szó szerint. Azt hitte, ezektől majd felizgulok, közben pedig olyan pici farka volt, hogy nem hittem el, ilyen létezik. Nagyon kínos volt az egész szitu, úgyhogy jobbnak láttam, ha lelépek.
2021. szept. 3. 22:48
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Volt orvos párom. Semmi különös, azon kívül, hogy rengeteget dolgozott. Szex teljesen rendben volt.
2021. szept. 3. 23:22
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Én orvostanhallgató vagyok, a párom orvos, szoktunk randizni. Az életének nagyobb szeletét teszi ki a munka (felelősség, ügyelet, ingyen túlórák stb....), mint a legtöbb embernek. Ezeket könnyebben megértem, mert belelátok, és meg is tudja velem beszélni mindennap részletesen, hogy mi történt vele.
2021. szept. 4. 00:29
 8/18 anonim ***** válasza:
77%
Tök mindegy a foglalkozása. Kulturált, intelligens, művelt-e, férfias-e, van-e humora.
2021. szept. 4. 00:45
 9/18 anonim ***** válasza:
37%
hát persze.. tökmindegy.
2021. szept. 4. 00:46
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egyszer randiztam egy férfivel aki orvos volt. Helyes volt külsőre, úgy tűnt írásban, hogy megvan az összhang és komolyat keres. Találkoztunk és az első másodpercben megcsókolt! Mit ne mondjak nagyon meglepődtem de én hülye folytattam a találkozót, nem hagytam faképnél. Utána az idő nagy részében magát fényezte és a munkájáról beszélt, aztán pedig elkezdett taperolni. Mondanom sem kell, nem volt következő "randi". Utána 2 hónapra rám írt, hogy nem-e lenne kedvem esetleg felmenni hozzá a lakására. Elküldtem.
2021. szept. 4. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!