Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki már randizott skandináv férfival?
#2 A viking korszakban talan igy volt. :)
Norveg parom volt hosszutavon. Baromi magasak, karakteres arcuak, nyugodtak es tenyleg imadnak inni. Legtobbszor elfogadoak es befogadoak. Nem igazan felelnek meg a klasszikus szlav/keleti ferfi-macso elvarasoknak. :)
2.
A mai skandinávok kb. ilyesmik: [link]
És van különbség a befogadó és a teljesen naiv között. Befogadó pl. Izland, Finnország vagy Dánia akik elég toleránsak, de a züllött elemeket, agresszív karaktereket nem engedik be, vagy eltávolítják őket hamar.
Még Hollandia és Svájc is határeset. Norvégia szintén, de náluk sajnos a bűnözők pátyolgatása elég hagyományos, aranyos amikor a sorozatgyilkos bácsi egy szállodai szobának is beillő helyen "raboskodik".
Átesett a ló túloldalára és teljesen naiv-bárgyú hozzáállást képvisel: Franciaország, Németország, Svédország, Belgium.
Én randiztam tavaly egy svéd fiatalemberrel. Jóképű volt, jólöltözött, kifogástalan úriember, anyanyelvi szinten beszélt angolul.
Túlzottan nem ismertem meg, de az én ízlésemnek kissé zárkózott, sótlan volt, jobban szeretem a dumálós, viccelődős srácokat.
Azt gondolnám, alapvetően nyugodtak, zárkózottak, jólneveltek, és egyenrangú félként kezelik a hölgyeket, de ez a nagy nyugi sem való mindenkinek 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!