Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aikik jártak Svédországban, vagy Norvégiában! Milyenek a skandináv lányok?
TUDOM, nem lehet általánosítani, hiszen ott is vannak kedves, természetes szépéségek, és bizonyára elszállt, vakolatos, unalmas, minden-héten-party diszkócicák is.
Azonban nem is erre gondoltam.
Olyan apróságokra, mint pl. kezdeményezés fogadása (pláne külfölditől/magyartól), hogy tekintenek másokra (akár éppen ránk), milyen (lehet) a szerelmi életük (nem a szex), mivel érdemes (és mivel nem!) náluk kezdeményezni?
Mentalitás, értékrendek, elvárások - ezekre gondoltam (a többi úgyis egyénenként változik).
Magasak relatíve. Többségük szőke vagy vörös hajú. Fehér/enyhén vöröses bőrszín a hideg miatt.
Nagy hátrány, hogy a többségük turbófeminista (még azt sem engedték meg a svéd férfiaknak, hogy megvédjék őket a khm... "migráns" attrocitásoktól), libsi hozzáállás ("a migránsok jó emberek!" "éljen a bicikli!" "multikulti jeeeee" "náci aki nem kedveli a migránsokat".
Én gyakran látok svédeket, mert vendéglátósként dolgozom:
-szerintem is magasak
-mellben nem erősek, pici cicik
-szőkék, hajukat általában összefogva hordják
-a lábfejük nem igazán formás, elég csúnyák
-igazából nem sok nőiesség van bennük és itt nem arra gondolok, hogy mellőzik a 20 cm magassarkút, hanem hátulról kb nem tudod megállapítani, hogy na most ez a lóbasó férfi akar lenni vagy nő
-amihez hozzájárul még, hogy elég slamposak
-3 naponta fürdenek
-szerintem mély a hangjuk
A viselkedésük totál semleges, nem mondanám őket se nagyképűnek, se kedvesnek.
Igazából elég droid, egyéniség nélküli népnek találom őket.100* értelmesebbek a sokat fikázott amcsik vagy akiket még szeretek:hollandok, angolok(bár ők balhésak), csehek, lengyelek, franciák.
Valahogy ez a germán vonal elég selejt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!