Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aikik jártak Svédországban, vagy Norvégiában! Milyenek a skandináv lányok?
TUDOM, nem lehet általánosítani, hiszen ott is vannak kedves, természetes szépéségek, és bizonyára elszállt, vakolatos, unalmas, minden-héten-party diszkócicák is.
Azonban nem is erre gondoltam.
Olyan apróságokra, mint pl. kezdeményezés fogadása (pláne külfölditől/magyartól), hogy tekintenek másokra (akár éppen ránk), milyen (lehet) a szerelmi életük (nem a szex), mivel érdemes (és mivel nem!) náluk kezdeményezni?
Mentalitás, értékrendek, elvárások - ezekre gondoltam (a többi úgyis egyénenként változik).
Magasak relatíve. Többségük szőke vagy vörös hajú. Fehér/enyhén vöröses bőrszín a hideg miatt.
Nagy hátrány, hogy a többségük turbófeminista (még azt sem engedték meg a svéd férfiaknak, hogy megvédjék őket a khm... "migráns" attrocitásoktól), libsi hozzáállás ("a migránsok jó emberek!" "éljen a bicikli!" "multikulti jeeeee" "náci aki nem kedveli a migránsokat".
Én gyakran látok svédeket, mert vendéglátósként dolgozom:
-szerintem is magasak
-mellben nem erősek, pici cicik
-szőkék, hajukat általában összefogva hordják
-a lábfejük nem igazán formás, elég csúnyák
-igazából nem sok nőiesség van bennük és itt nem arra gondolok, hogy mellőzik a 20 cm magassarkút, hanem hátulról kb nem tudod megállapítani, hogy na most ez a lóbasó férfi akar lenni vagy nő
-amihez hozzájárul még, hogy elég slamposak
-3 naponta fürdenek
-szerintem mély a hangjuk
A viselkedésük totál semleges, nem mondanám őket se nagyképűnek, se kedvesnek.
Igazából elég droid, egyéniség nélküli népnek találom őket.100* értelmesebbek a sokat fikázott amcsik vagy akiket még szeretek:hollandok, angolok(bár ők balhésak), csehek, lengyelek, franciák.
Valahogy ez a germán vonal elég selejt.
#3 nagyon jót mond, egyébként a lányok és a fiúk kinézetre szinte ugyanúgy néznek ki (magasak, kék szem, szőke haj, wow érzés). Én egy oda költöző, de "elsvédesedett" sráccal randiztam a legtöbbet. Megtudom erősíteni hogy nem tolakodóak, nem pofátlanok és kevésbé playerkedősek mint itthon. Igazi úriemberek, nagyon kedves és érzéki tapasztalatom volt velük.
Amíg kinn éltem randiztam svéd-svéddel is, szerintem borzasztó kedvesek vagy annak mutatják magukat-udvariasak, előzékenyek és a legtöbb intelligens beszélgetőtárs. Na ők nem visznek fel egy randi után az ágyukba. Kicsit nekem kimértek, idő mire közel kerülsz hozzájuk. De ha megkedvelnek, nagyon törődőek és figyelmesek.
Összességében egyébként haverkodónak meg extrovertáltnak tűnnek, de ott élve és tapasztalva hihetetlen antiszocok és zárkózottak valójában.
Ha pedig lányok:
-mindenki szőke
-mindenkin ez az ótvar, narancssárga alapozó van, amiről messziről megfigyeled őket, na ezek svédek. Aki igazi svéd-svéd, az tuti hogy narancssárgára vakolja a fejét (aki pedig nem hiszi: Göteborgban és Stockholmban laktam) Tök fölösleges, nem értem őket mert nőként nézve is nagyon szépek lennének, az alapozó nélkül
-szerintem felszínen nyitottak, valójában ridegek
- felszínes, sablonos, tömeg és egyszerű öltözködés, azaz skandináv divat. Semmi pucc, de sok elegancia, kiegészítő, ékszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!