Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Aikik jártak Svédországban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aikik jártak Svédországban, vagy Norvégiában! Milyenek a skandináv lányok?

Figyelt kérdés

TUDOM, nem lehet általánosítani, hiszen ott is vannak kedves, természetes szépéségek, és bizonyára elszállt, vakolatos, unalmas, minden-héten-party diszkócicák is.

Azonban nem is erre gondoltam.

Olyan apróságokra, mint pl. kezdeményezés fogadása (pláne külfölditől/magyartól), hogy tekintenek másokra (akár éppen ránk), milyen (lehet) a szerelmi életük (nem a szex), mivel érdemes (és mivel nem!) náluk kezdeményezni?

Mentalitás, értékrendek, elvárások - ezekre gondoltam (a többi úgyis egyénenként változik).

2016. nov. 3. 11:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

De ha nem tudod, akkor honnan tudod? 🙂

Félre ne értsd, nem kötekedek, valóban érdekel.

Illetve az is érdekel, hogy a férfiakat magasztalod, a nőket meg lehúzod. Hogy ez miért van, hogy az egyik nem képviselői - többségében - úriemberek, emberségesek, a másik nem képviselői (ugyanabból az országból) meg nehezen megközelíthetőek és ridegek?

tegnapelőtt 14:16
 12/13 anonim ***** válasza:

Mert ott laktam és voltak svéd kollégáim, mondjuk onnan tudom?

Egyébként nem tudom milyen választ vársz mert egységes véleményt nem fogsz tudni kapni. Nem mindegy valaki svéd-svéd vagy máshol nőtt fel de odaköltöztek, vagy valaki már eleve oda született.

Én mielőtt odamentem lakni, mindig csak jó benyomást kaptam róluk aztán ott lakva rájöttem, te jóég (és mondjon akárki akármit) hiányoztak a helyi barátaim, közvetlenség stb. Akkor is zárkózottak, ha te az ellenkezőjét akarod gondolni. Svédországban felszínesen kedvesek de sose fogsz közel kerülni hozzájuk.

tegnapelőtt 14:53
 13/13 A kérdező kommentje:

Nem. Mivel nem ezt írtad. Azért nem.

Te azt írtad: a svéd férfiak ilyenek meg olyanok. Aztán a tizesesben azt írod, hogy: a nőket >> nem ismered <<

...de azért (majdnem teljesen biztos, hogy) eléggé megközelíthetetlenek.

Erre kérdeztem tréfásan rá, hogy ha mégsem tudod - akkor mégis honnan tudod? 😃

Valamiért felszívtad. Nyugi, nem kötekedtem veled - és ezt is oda írtam. 😉

tegnapelőtt 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!