Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizott már valaki szerb pasival?
Szerintem ne vedd egy kalap alà az összes Szerb sràcot.
Nem mindenki egyforma.
Nekem francia a pàrom, a franciàk àltalàban bunkòk ès lenèzőek, ès làsd az èn pàrom mègsem olyan :)
Az viszon gond , ha bàrmikor hazamehet ha elveszìti a munkàjàt:(
Szerintem folytasd tovàbbra is a beszèlgetèst, ez àltal jobban megtudod ismerni :) Ne aggòdj ùgyis kitudòdik ha nem olyan amilyennek elkèpzelted
Persze, rengeteg tapasztalat van velük.
Tudod az összes szerb pasi pont ugyanolyan, jól titkolják, de valójában a szerb pasi gyárban készülnek évtizedek óta, így aztán semmi eltérés nincs két szerb között. Ha szerb, akkor olyan, mint a többi. Ennyire egyszerű.
Exem szerb. Szánalmas indokkal szakított velem (nincs elég ideje rám, mert 9-kor végez a melóval és őt ez zavarja azon az 5 napon), utána meg csúszott utánam, hogy legyen kit dugni. Vagy 5-6x át akart hívni, de továbbra sem volt ideje állítólag másra és pontosan tudta, hogy mennyire megviselt, hogy ennyivel kidobott. De nem, neki mégjobban meg kellett alázni...
De ez nem azon múlt, hogy szerb... Csak simán egy empátiátlan tetű volt.
Hajrá!
Persze, hogy elvesztheti a munkáját és elmehet, de akár holnap el is csaphatja egy kamion. Ilyenekre ne alapozz!
Érezzétek jól magatokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!