Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki azt írja, hogy randizott már gyk-ról valakivel, az ezt hogyan csinálta? F31
1. eset: létezett még a társkereső rovat, ráírtam a csajszira, beszélgettünk vagy 2 hetet,
aztán találkoztunk.
2. eset: a csajszi válaszolt egy kérdésre valami középszerűt, egy kifejezetten szar dumával ráírtam, aztán elkezdtünk beszélgetni, mire kiderült, hogy amúgy neki papíron pasija van *XD*, aztán találkoztunk egy bő két hétre.
Írt nekem privátot egy válaszom után, aztán sokat leveleztünk, az enyémhez hasonló gondolkodása nagyon szimpatikussá tette. Találkoztunk, de nem lett belőle több.
N
Ha szimpatikus volt, hogy hogy nem lett belőle semmi? (Ha nem vagyok indiszkrét)
És mostanában még szoktál válaszolni, ha ír valaki? Vagy ez teljesen elvette a kedved?
ők írtak rám általában, ezt levelezések követték, és pár férfival találkoztam is innen
valakikkel több is lett mint sima tali
És vajon a társkereső rovatot miért szűntették meg?
Gondolom volt rá igény :D
Egyébként én is beszélgettem már itteni nőkkel, elég sok szimpatikus nő van itt, válaszok alapján legalábbis, csak mindig dilemmázok, hogy ráírjak-e valakire. Ha meg nem válaszol, akkor picit hülyén érzem magam, senkit sem akarok zaklatni :D
Nem tudom mikor volt itt társkereső rovat, én 2007óta gyakorizom de nem rémlik...42f
Sajnos nekem innen nem jött össze semmi, de a nőknek tuti könnyebb a dolguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!