Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Aki azt írja, hogy randizott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki azt írja, hogy randizott már gyk-ról valakivel, az ezt hogyan csinálta? F31

Figyelt kérdés
Ráirtatok valakire, vagy ő írt rátok és egyből szimpatikus lett?

2019. okt. 26. 14:01
1 2
 1/13 Noren1989 ***** válasza:

1. eset: létezett még a társkereső rovat, ráírtam a csajszira, beszélgettünk vagy 2 hetet,

aztán találkoztunk.

2. eset: a csajszi válaszolt egy kérdésre valami középszerűt, egy kifejezetten szar dumával ráírtam, aztán elkezdtünk beszélgetni, mire kiderült, hogy amúgy neki papíron pasija van *XD*, aztán találkoztunk egy bő két hétre.

2019. okt. 26. 14:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Írt nekem privátot egy válaszom után, aztán sokat leveleztünk, az enyémhez hasonló gondolkodása nagyon szimpatikussá tette. Találkoztunk, de nem lett belőle több.

N

2019. okt. 26. 14:13
 3/13 A kérdező kommentje:

Ha szimpatikus volt, hogy hogy nem lett belőle semmi? (Ha nem vagyok indiszkrét)

És mostanában még szoktál válaszolni, ha ír valaki? Vagy ez teljesen elvette a kedved?

2019. okt. 26. 14:23
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

ők írtak rám általában, ezt levelezések követték, és pár férfival találkoztam is innen

valakikkel több is lett mint sima tali

2019. okt. 26. 14:24
 5/13 Noren1989 ***** válasza:
Jelzem, hogy ezekből nekem összvisz kb 3,5 évnyi párkapcsolatom is lett. Szóval régen lehetett, manapság már nem annyira.
2019. okt. 26. 14:28
 6/13 A kérdező kommentje:

És vajon a társkereső rovatot miért szűntették meg?

Gondolom volt rá igény :D

Egyébként én is beszélgettem már itteni nőkkel, elég sok szimpatikus nő van itt, válaszok alapján legalábbis, csak mindig dilemmázok, hogy ráírjak-e valakire. Ha meg nem válaszol, akkor picit hülyén érzem magam, senkit sem akarok zaklatni :D

2019. okt. 26. 14:31
 7/13 Barnabas333 ***** válasza:
25%

Nem tudom mikor volt itt társkereső rovat, én 2007óta gyakorizom de nem rémlik...42f

Sajnos nekem innen nem jött össze semmi, de a nőknek tuti könnyebb a dolguk.

2019. okt. 26. 14:34
 8/13 Noren1989 ***** válasza:
24%
Hát barátom azért, mert meglehetősen sok beteg lélek lapul a sötétben.
2019. okt. 26. 14:34
 9/13 Noren1989 ***** válasza:
A megszűnése olyan 2015-2016 táján lehetett.
2019. okt. 26. 14:43
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Társkeresö rovat nekem sem rémlik, de helyette volt valami, azt hiszem egy nagy gyűjtő párkapcsolatos rovat amit szétszedtek és abból lett többek között ez a rovat is. Na mindegy, én is akkor tudtam innen jobban ismerkedni amikor még megvolt az a régi rovat, mióta felosztották, azonnal törölnek minden ismerkedős, beszélgetős tartalmú kérdést. Kár érte.
2019. okt. 26. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!