Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki azt írja, hogy randizott már gyk-ról valakivel, az ezt hogyan csinálta? F31
Többekkel is találkoztam már. Általában az volt a forgatókönyv, hogy ha valamilyen kérdéshez írtam egy szerintük szimpatikus választ, akkor írtak privátban, és ha éppen olyanom volt vagy nagyon tetszett a szöveg, amivel rám írtak, akkor válaszoltam. Ha jól haladt a beszélgetés, tetszettünk egymásnak néhány levélváltás után, akkor áttértünk kicsit személyesebb fórumokra (FB, jellemzően). Egyikükkel össze is jöttem, bő két évig jártunk. A többiekkel egy randi/találkozó után elhalt a dolog.
Ma már nem válaszolok senkinek, max nagyon ritka esetekben, ha valamiféle konkrét kérdéssel fordul felém. Viszont nem érzem tolakodónak, ha valaki rám ír, egyszerűen csak nem akarok fals reményeket kelteni senkiben- én már férjnél vagyok, de amikor még eleinte lelkesen mondogattam, hogy szívesen ismerkedek barátilag, ha erre van igény, csak ugye foglalt vagyok, akkor általában vagy elkezdtek velem alkudozni, hogy "őket az nem zavarja", vagy csak simán nem reagáltak már erre, mert nyilván nem barátkozni akart senki sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!