Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizott már valaki orvossal? Milyen volt?
Figyelt kérdés
doktor, doktornő, mindkettőről érdekel tapasztalat.2021. szept. 3. 21:17
11/18 anonim válasza:
az lemaradt, hogy nem azt mondom, hogy mindegyik ilyen lenne, de pont sikerült kifognom egy rosszabbik fajtát és én is hibáztam
12/18 A kérdező kommentje:
Jó, hagyjuk ezt, hogy számít-e a foglalkozás, vagy sem, én ebbe most nem szeretnék belemenni, egyszerűen csak érdekelt tapasztalat orvosokról. Jöhetnek még válaszok :)
2021. szept. 4. 08:54
13/18 anonim válasza:
Konkrétan van valami, amire kiváncsi vagy kérdező? Ugyanis általánosítani szerintem nem lehet szakma alapján. Igen nagy a szórás. Én kórházban dolgozom, általában az szokott lenni, hogy egy egy légyottra bárki jó lehet, de komoly kapcsolatot orvos általában hasonló kvalitású emberrel kezd. Teljes embert kívánó szakma rengeteg tanulással és munkával, ügyeletekkel. Nagyon sokan hajlamosak igencsak hierarchiában gondolkodni, mindenki mást lenézni, aki nem orvos.
14/18 A kérdező kommentje:
13as Olyan tapasztalatokra vagyok kíváncsi, amit te például is leírtál. Tudom, hogy nem lehet általánosítani, nem is szeretnék, pont ezért érdekelnek egyéni vélemények.
2021. szept. 4. 10:18
15/18 anonim válasza:
Te jó ég! Én valószínű holnapután fogok 35 eves nőként. Ő 41 éves háziorvos. És nagyon izgulok. Most is épp vele beszélek. Fogalmam sincs mit kell csinálni egy orvossal.🤣🤣🤣🤣
16/18 anonim válasza:
#15 gyere velem randizni
Írj privit es lebeszéljuk a reszleteket. :) + nem vagy te még 35 valld be ! 😉 Nem izgulnál mert rutinbol menne már...
17/18 anonim válasza:
Nem randiztam még, de igazából milyen lenne?
Agyon hajszoljak őket, rengeteg borzalmas dolgot látnak, gyanítom bőven vannak esetek amiket fejben biztos, hogy hazavisznek. Sok türelmetlen beteg.
A randi attól még lehet élmény, de együtt lenni haat nemtudom.
18/18 A kérdező kommentje:
17, pont ezért érdekelnek a tapasztalatok.
2021. szept. 7. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!