Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki màr randizott vàlófélben lévő hölgyel? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki,hogy érdeklődik iràntam egy nő aki épp vàlófélben van. Mennyire kockàzatos belemenni? Kicsit tartok tőle hogy nem zàrta le teljesen vagy kiderül hogy ott a férj stb..2022. márc. 16. 22:52
1/8 anonim válasza:
Elég kétségbeesetten hangzik. :D
2/8 anonim válasza:
van gyerek? ha van, akkor milyen korú?
Nekem 1 tapasztalatom volt elvált nővel, nem szívesen emlékszem vissza azokra a hónapokra, csak a baj volt.
3/8 A kérdező kommentje:
Gyerek nincs :) 1-es vàlaszolo 🤣🤣 nem vagyok kétségbe esve..Még 😆
2022. márc. 16. 23:05
4/8 anonim válasza:
Nem a te részedről, hanem az övéről. :DD
5/8 anonim válasza:
Nekem a másik oldalról van tapasztalatom. A teljesen normálisnak indult válás egy rémálom lett az új, pénzéhes fickónak köszönhetően.
6/8 A kérdező kommentje:
Hm nem is rossz ötlet 5-ös ,még akàr hasznom is szàrmazhat belőle 🤔 (csak viccelek)
2022. márc. 16. 23:11
7/8 anonim válasza:
Van taoasztalatom és óriási volt a csalódásom.
Végre teljes szívből beleszerettem valakibe,képes lettem volna elvenni meg gyerek.
Nálam azt azt mondta, hogy válofelben van.
Kiderült 8 hónap után még be sincs adva...
Ha ramhalgatsz,ameddig nem zarta le,addig hanyagolod,max kezeled,de ne éld bele magad mert pofara fogsz esni
8/8 A kérdező kommentje:
#7 nekem is ez a gyanús , hogy még csak azt mondja hogy vàlófélben van és lehet a férj nem is tud az egészről :D
2022. márc. 17. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!