Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki randizott már a puncsról vagy a tinderről ?
Eléggé kétségbe lehet esve, aki ilyen oldalakra jár ismerkedni.
(+ bónusz: Még mindig nem kellene szóközt ütni a kérdőjel/egyéb írásjelek elé...)
Badoo ér? Én onnan igen.
De falusi nőként írom, hogy elég szar így ismerkedni, mert egy-egy találkozót még összehozol, csak amikor odáig jut a dolog, hogy rendszeressé kellene tenni, a tököd tele lesz az állandó ingázással, szervezéssel meg mindennel. Szóval jobb lenne valaki helyit találni, de nekem ez a hajó már elment. Fiatalon kellett volna igenis erőltetnem, nem pedig azokra a tanácsokra hallgatnom, hogy csak lazán, ne görcsöljek rá, majd jön magától. Egy ilyen helyen élő ember ezt nem engedheti meg magának. Budapestiként vagy egyéb nagyvárosiként más, ráérsz, a lehetőségek kb. végtelenek.
"Budapestiként vagy egyéb nagyvárosiként más, ráérsz, a lehetőségek kb. végtelenek."
Ezt a hülyeséget honnan vetted?
9.
Ha nem éltél ott akkor nem tudhatod. Én jobban tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!