Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda férfiként (incel) mi értelme van élni?
Ha nincs esélyed szexre, párkapcsolatra, de férfitársaid is lekezelőek lenézőek akkor nem tudsz teljes értékű életet élni?
Tényleg elég a bélyeggyűjtés, videojátékozás egy élethez?
“ 50 passz nekem soha nem voltak önértékelési gondjaim, de valami olyasmire gondolnék, hogy kizárod a negatív gondolatokat, a tükörben minden reggel elmondod magadnak , hogy nem is vagy annyira veszett ügy, ilyesmik. Ezt a tükrös témát konkrétan a sebészeten ajánlották mikor összefércelték a képemet.”
Erről azt olvastam, ha bármiféle alap nélkül próbálsz valamit bemagyarázni magadnak az max rövid távon működik, kis ideig fogod élvezni a hatását, magabiztosabbnak fogod érezni magad és nyugodtabbnak, de ha továbbra sem jönnek a pozitív visszacsatolások az életből akkor az eredeti állapotod többszörös súlyossággal tér vissza. Ilyen esetben szoktak elmegyógyintézetbe kerülni emberek.
Ez nem vicc.
Ez nem játék.
Az önbizalomnak alapja kell, hogy legyen, nem lehet a semmire bemagyarázni, hogy te igenis vagy valaki meg értékes vagy ha közben mindenki tojik rád, lenéz vagy röhögnek rajtad.
Azoknak akik natúrban önbizalmuk van azok bizony rengeteg visszajelzést kaptak és ezért ilyenek.
Kérdező, az a bajod hogy ezen kattogsz. Ne foglalkozz a hibáiddal, keresd magadban a szépet- ez lehet a szemed, a mosolyod, az orrod, a vállad, a csípőd, a hajad, mittudomén bármi. Vagy egyáltalán ne is foglalkozz ezzel csak legyél ápolt. És legyél laza, nyitott, hallgasd meg a másikat, és ne panaszkodj. Legalábbis ne idegen nőknek, arra ott vannak az olyan barátaid (ha vannak) akikben bízhatsz.
Ennyi a titok. Ja és ne celeb meg modellszép lányokkal állj csak szóba, mert ezt is szeretik az incelek.
Szép nő, te voltál már pszichológusnál?
Vagy bocs hogy ezt kérdezem, de biztos hogy a férfiakhoz vonzódsz?
Bár léteznek aszexuálisok, de szerintem kapcsolatra azért ők is vágynak. Főleg a nők.
De neked inkább valami gyerekkori traumád lehet.
63, voltam már párszor mikor nyugtatót kellett íratni de nyilván az nem segít
De ezen az állapoton egy terápia sem segítene
Egyáltalán nem sértődöm meg azon a kérdésen hogy a férfiakhoz vonzódom e, én nagyon szívesen lennék leszbikus, vagy biszex és voltak is ilyen gondolataim hogy ezt kellene tennem de abszolút nem érzem magamban hogy hozza akarok érni egy nőhöz úgy. Sajnos
Én is vágynék kapcsolatra csak nem azokkal akik körülöttem vannak, a nem jó külsejű, nem jó viselkedésu pasiktol meg undordom, ahogy már írtam
Azt sem tudom hogy aszex vagyok e, mert bár van hogy érzéketlen vagyok hetekig de amúgy rengetegszer álmodoztam már kapcsolatról és férfiakról. Hangulat függő
Nade ez nem az én kérdésem, nem trollkodom szét
64, szép nőket meg halálra fognak szivatni a féltékeny nők, tanárok, megkeseredett dagadt munkatársnők.
A férfiak meg akaratod ellenére fogdosni akarnak, utánad jönnek az utcán...
Ennek is megvan a hátránya
65.
Na igen, ez így amit képviselsz kb. ugyanaz, mint az oldal inceleinek felfogása "nyííe, lenne ugyan kapcsolatra lehetőség, de nekünk a modell-nők kellenek", itt ugyanez, fordított nemekkel. Nem különb tőlük.
68
Miért más? Náci vagy tán?
68.
Mármint önmagát annak gondoló nő. Az incelek egy része is megvan róla győződve, hogy ők mennyire jók, miközben nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!