Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda férfiként (incel) mi értelme van élni?
Ha nincs esélyed szexre, párkapcsolatra, de férfitársaid is lekezelőek lenézőek akkor nem tudsz teljes értékű életet élni?
Tényleg elég a bélyeggyűjtés, videojátékozás egy élethez?
#9 de akár a többiek is
Mert a csúnyaság, ahogy a szépség is relatív. Meg láttam már nem egy ronda pasit csajokkal, ráadásul egész csinosakkal. Fellépés, kisugárzás, humor, intelligencia, és ja pénz is, sokkal több mint a külső.
Az incel viszont egy életszemlélet. Bár személyesen egyet se ismerek, vagy csak nem tudok róla, de egyáltalán nem hinném hogy mind világronda lenne.
8
"Fellépés, kisugárzás, humor, intelligencia, és ja pénz is, sokkal több mint a külső"
Olyankor is ezt szoktad mondani, mikor kioffolsz valakit aki nem jön be, ugye?
Kedves Kérdező!
190 cm felett még az incelek is jól néznek ki:D
2 ha évi 100 milliós bevétele van valakinek az már nem incel mert ennyi pénzzel lehet nője
De kétlem hogy ennyit keresnének azok
Volt már ronda pasim, és utasítotam már el jóképűt, mert ivott (bár ő attól pont hogy aranyos lett), meg cigizett, meg nagyon nyomult.
Na erre mit szólsz? És nem vagyok bányarém
22
13-nak "Nincs, de akkor sem fogok megdogleni. Nem teszek szivesseget a csajoknak, akik elhajtottak/friendzone-oltak."
Keress olyat, akinek tetszel, akivel kölcsönösen érdeklitek, becsülitek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!