Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda férfiként (incel) mi értelme van élni?
Ha nincs esélyed szexre, párkapcsolatra, de férfitársaid is lekezelőek lenézőek akkor nem tudsz teljes értékű életet élni?
Tényleg elég a bélyeggyűjtés, videojátékozás egy élethez?
#50 passz nekem soha nem voltak önértékelési gondjaim, de valami olyasmire gondolnék, hogy kizárod a negatív gondolatokat, a tükörben minden reggel elmondod magadnak , hogy nem is vagy annyira veszett ügy, ilyesmik. Ezt a tükrös témát konkrétan a sebészeten ajánlották mikor összefércelték a képemet.
#49 voltam
51.
Kár, pedig már azt hittem, hogy tényleg tudsz valami hasznosat. Azért kösz.
47 sem arról nem döntöttem hogy annyira zavarba vagyok a szex gondolatától hogy képtelen vagyok rá közel 30 évesen is, sem arról hogy undorodom a férfiak többségétől és csak a nagyon tökéletes tetszik.
Én már rég összejöttem volna egy átlagos értelmes férfivel aki jól bánik velem ha tudnék hozza vonzódni. De nem tudok. Ez nem döntés kérdése
48 nem tudom honnan kezdődik az aszexualitás, nekem ez egy elég zagyva dolognak tűnik leírva.
De vágy van bennem és rengeteget fantáziálok csak sajnos nem arról aki nyomul hanem fiktív karakterekről.
Csókot együttalvást már próbáltam amikor találtam olyan aki tetszik(egyszer az életben) és az tetszett csak zavarban voltam
54.
Akkor valóban jobb, ha feladod, érezhetően amúgy sem működne. Hát, ez van, az élet kötelezően szar, ahogy mondani szoktam.
Már megtörtént rég
Ezért is írtam le hogy ne legyen napi 10 incel kérdés mert olyan ember is lehet egyedül örökre akit akarnak 1000-en. Úgyhogy el lehet dönteni melyik a rosszabb
56.
Az élet mindenkinek szar, akinek mégsem, az általában hazudik. Vagy 0 igénye van és "jóú az" a mentalitása.
Hááát azért az emberek 99,9%ának van pár meg szexuális kapcsolata... és akiknek meg nincs valljuk be hogy ott már vagy a rendkívül torz külső vagy esetleg szellemi sérülés az ok.
Az hogy olyan lány aki amúgy fizikailag egészséges és a külseje nagyon jó egész életében egyedül legyen, lehet kb rajtam kívül még vagy 50 db VILÁG szinten... szted milyen érzés így élni?
Más no az én helyemben olyan gold digger hogy luxusban el vagy élvezi a szexet sok pasival... én meg itthon vagyok egyedül.
Gondoljanak erre az incelek
58
“ Gondoljanak erre az incelek”
Hát ettől valamiért nem érzem jobban magam.
Kedves kérdező!
Először is, te egyáltalán nem tünsz incelnek! Legalább is nem tettél olyan megnyílvánulásokat, amiket szoktak általában!
Másrészt, párkapcsolat és szex nélkül is lehet teljes értékű életet! A nők előrébb helyezik általában az ilyen ,,lazább" pasikat! Vagyis ha nem görcsölsz rá, hogy legyen párkapcsolatod, akkor fog megtalálni az igazi! Csak éld az életedet! Tanulj, dolgozz, találj új hobbit! Nyílván nem rossz dolog a párkapcsolat sem, de ha valóban fontos neked, akkor ne görcsölj rá! Azzal viszont számolj, hogy a nők nem egyszerűek! Egy nőt megszerezni könnyű, megtartani már kihívás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!