Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda férfiként (incel) mi értelme van élni?
Ha nincs esélyed szexre, párkapcsolatra, de férfitársaid is lekezelőek lenézőek akkor nem tudsz teljes értékű életet élni?
Tényleg elég a bélyeggyűjtés, videojátékozás egy élethez?
Ronda nő vagyok, élj a munkának, tanulj, teremts egzisztenciát.
Szívesen 😇
32
Ez így igaz. Ha nincs például szex vagy párkapcsolatra sincs esélyed olyannak aki tetszik az igazából nem élet hanem egy átok. Mivel alapszükséglet, igény mindkettő.
Szóval szerintem felesleges így élni. Mert boldogtalan, depressziós leszel csak…
34
Még nem tudom. Talán kivonulok az életből talán nem. Meglátom.
Van élet a párkapcsolatokon kívül is.
Szerintem ha pozitív sőt jótékony dolgokkal próbálkoznátok, az nektek és másoknak is segítene. Gondolok itt pl önkénteskedésre, természetvédelem, állatmenhelyeken besegítés, esetleg támogatás. Máris nem lesz "hiábavaló élet" és higgyétek el tényleg jó érzés segíteni. Nem csak úgy mondom. Próbáljátok ki és tapasztaljátok meg magatok is.
36
Igen de emellé a párkapcsolat és szex is kell, mert nélküle fizikailag és mentálisan leépülsz, nem lesz életerőd segíteni másokon.
Nagyjabol kicsivel a magyar minimalber alatt keresek. Az "onkenteskedes", nem? :)
39F incel
Ja igen, es kezdo villanyszerelokent is kb. otulni kellett, ha a vazzevallalkozo kifizette a beigert osszeg felet, ugy, hogy en vettem az anyagot. Ez is kb. onkenteskedes kategoria, nem? :)
39F incel
Kedves incel kérdező, én bár ezt magamról nyilván kellemetlen kimondani de elég kirívóan szép nő vagyok, életemben 500 alkalommal nevezett már gyönyörűnek rengeteg ember
Mégis nincs esélyem sem kapcsolatra sem szexre, most is egyedül vagyok és sosem lehet ezekben részem
Ha szarul erzed magad gondolj erre hogy nagyon jó külsejű emberek is lehet hogy szűzek lesznek 40 évesen is mint én. Hátha ez segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!