Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda férfiként (incel) mi értelme van élni?
Ha nincs esélyed szexre, párkapcsolatra, de férfitársaid is lekezelőek lenézőek akkor nem tudsz teljes értékű életet élni?
Tényleg elég a bélyeggyűjtés, videojátékozás egy élethez?
Semmi. Általában horgászklubokat alapítanak és verik magukat a nagyobb halak kifogásakor, esetleg a B-közép ütőembereit alkotják majd később.
Az életnek mondjuk semmilyen esetben sincs értelme, mindegy hogy valaki incel, kászánvá vagy femili gáj.
4.
Ezek kik? És hogy jönnek ide?
"de férfitársaid is lekezelőek lenézőek akkor nem tudsz teljes értékű életet élni?"
Látom egyre bővül a paletta. Szerintem a férfiak nem néznek le, legalábbis amíg nem próbálod köztük terjeszteni a tipikus incel elméleteket. Onnét már valóban lesz akit idegesít, vagy kifejezetten le fog nézni miatta.
Én már beletörődtem a dologba, tedd te is ezt! Számítógépezek, ennyi.
F/32
8.
Na, mi az értelme rondaként élni? Sorold csak az okokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!