Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fene értelme van még 36 évesen is férfiként baráti alapon beszélgetni a nőkkel? Ráírok valakire, talán úgy érezni, hogy nincs senkije és gyereke sincs pl 30 évesen, aztán majd mindig kiderül, hogy ő csak lelkizni akart...Más ekkor már családos.
4. Jaja
5. Szerintem is
Kedves Kérdező!
Én több esetben is próbáltam rávilágítani a társadalmi összefogás hiányára a kérdéseimben, ezen az oldalon. Mi lett az eredmény?
"Csakazértis" meg kell szakadni egyedül, mert az a menő!
Sajnos tényleg ezt éljük. Már szinte lélektelen robotok lettünk. (5-ös válaszoló voltam.)
Ugyanezen mentem keresztül én is .
Az a baj a nőkben , hogy ha nem jön össze , nem is nagyon lehet rajta keresztül ismerkedni , max halgathatod tényleg az elfuserált dolgait.
Én is lapátra tettem a női barátságokat , mert:
- nem nézünk úgy egymásra
- ahogy fent is írtam nőkön keresztül nehéz/nehezebb ismerkedni is - mert arra nem vagy jó játékszernek meg igen
- arra jöttem rá , hogy qrvara nem érzek különbség a magány , és a friendzone csevegesek között , sőt nem fusztràl más fszsaga ( pl amikor meséli hogy a házas pali gyerekei előtt smàroltak és lebuktak meg ilyenek )
Hát igen. Sajnos már kezdem feladni, mert JAVÍTHATATLAN ez a színvonal. :(
Köszönöm azért Nektek a biztatást! :)
5-ös és 7-es válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!