Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fene értelme van még 36 évesen is férfiként baráti alapon beszélgetni a nőkkel? Ráírok valakire, talán úgy érezni, hogy nincs senkije és gyereke sincs pl 30 évesen, aztán majd mindig kiderül, hogy ő csak lelkizni akart...Más ekkor már családos.

#20 Ebben a világban élek, köszönöm.
Nyilván fontos a szexuális vonzalom is, de nekem csak az tud az első lenni, akit ismerek is, van bizalmi viszony.
Nekem az nagyon furcsa, hogy valakit megismersz mondjuk május 1-jén társkeresőn, és május 7-én már ő neked az első, a mindened, életed szerelme.

Jó istenke gyere le
De azt hiszem kezdem érteni , miért beszélünk el egymás mellett
A szexuális vonzalom vagy meg van elsőre vagy nincs, az elköteleződés kicsit más szerintem
Társkeresőn nyilván azon vagy , hogy próbálod megismerni a másikat, nyilván nem arról van szó hogy maholnap összekötitek az èletetek alapvető ismertség nélkül.
A kérdező azt nehezményezi , ha már meg voltak ezek a körök , és kiderül hogy szemèlyesen nincs meg a kémia , utána tartja feleslegesnek a további beszélgetést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!