Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy én úgy érzem, hogy összeillenék a randi partneremmel, de ő szerinte egyáltalán nem illenénk össze? Ilyenkor melyikünk látja reálisabban?
12. Milyen válaszokat vársz?
Persze, tukmáld magad a nőre, szard le, hogy ő mit akar, hogy egyáltalán bejössz e neki, a legfontosabb, hogy a te akaratod érvényesüljön. 🤦 Mert SZERINTED összeilletek. Nyugodtan hagyd figyelmen kívül, hogy ő téged nem akar, hátha megenyhül,aztán boldogan futkároztok a naplementében.
Így jobb? Lehet, hogy szebben hangzik, de igaz sosem lesz.
Minek kérdezel, ha nem akarod az igazságot hallani?
"Képzeljétek el vannak olyan esetek is, hogy egy nő nemet mond, de az nem végleges nem és boldog kapcsolat is alakulhat ebből."
Elképzeltem, tehát akkor mi a kérdés? Várd a csodát bébi.
Nem tudom itt és most mibe láttad bele a feminizmust és férfigyűlöletet, szerintem is teljesen korrekt válaszokat kaptál. Viszont én kicsit még pontosítanám, mert érteni vélem mit akarsz kihozni a 12-es kommentedben kérdező.
Tehát alapvetően ez kétszemélyes játék, ha egy nő nem akar tőled semmit, ne erőltesd. Viszont ha olyan a helyzet hogy jelenleg nem alkalmas neki és azért nem akarja, vagy épp eltérő életszakaszban vagytok, vagy akármi ilyesmi (talán erre mondod hogy szerinted összeilletek, de ez csak féligazság mert ha annyira passzolna épp minden akkor a nő is észlelné és akarná), szóval az ilyen esetekben ne teperj és főleg ne ess barátzónába, hanem tartsd meg a méltóságod és lépj vissza pár lépést, esetleg távozz, tőled és a helyzettől függ. De a lényeg az, és itt vélem látni amit te mondasz, hogy ez a döntés nem feltétlen kell végleges legyen. Mert élethelyzetek változnak, lehet hogy ami most nem megfelelő, később akár belőle lehet életed párja is (ez a ritkább, de sose tudni, az élet néha nagyon fura dolgokat produkál). Tehát ne rontsd el és ne told túl, ha úgy alakul nézz vissza hozzá később is, mert az emberek változnak. Lehet hogy még nagyobb lesz köztetek a távolság, de az is lehet hogy sokkal hasonlóbb lesz addigra épp, amit éltek. Persze ezt főleg akkor mondom ha alapból is megvolt a kémia, csak mondjuk épp ilyen olyan okokból korábban nem lehetett szó semmi komolyabbról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!