Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy én úgy érzem, hogy összeillenék a randi partneremmel, de ő szerinte egyáltalán nem illenénk össze? Ilyenkor melyikünk látja reálisabban?
Tökmindegy, h ki látja reálisabban.
Én amondó vagyok, hogy az alapvető jeleket vélhetően nem tudod leolvasni,
amelyek elsődlegesen nonverbális kommunikáció révén landolnak nálad.
Egy párkapcsolat akkor jön létre ha mindkét fél akarja.
Ha az egyik fél úgy érzi, hogy részéről nem fog menni, akkor kár erőltetni az egészet. Egyébként sem lehet tenni semmit ilyen esetben.
Nem foghatsz rá pisztolyt, és nem magyarázhatod neki minden nap, hogy szerinted menni fog, miközben szerinte meg nem.....
Olyat is hallottam már, hogy jól megértették egymást a felek, de az egyik fél részéről nem volt meg a kémia ahhoz hogy ebből barátságnál több legyen. Később mindkettőnek lett párja, de a jó viszony megmaradt köztük, mert belátták hogy ez az egész csak baráti szintig tudott eljutni (a párjaikkal elsőre megvolt a kémia, nem kellett semmit erőltetni).
Objektív valóság nem létezik, főleg nem párkapcoslatokban, így az, hogy szerinted összeilletek és az, hogy szerinte nem, éppúgy szubjektív vélemények, egyik sem erősebb érv a ámsiknál.
Ugyanakkor a te esetedben nagyobb az eséle, hogy vágyvezérelt gondolkodásról van szó.
Ugyanakkor az, hogy egyre több forrásból kapod ezt issza lehet azt jelenti, hogy valóban valamilyen tulajdonságod nem illik az ő képükbe. Érdemes lenne a miérteket átrágni többekkel, így összeállítani egy komplexebb képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!