Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják el a férfiak, hogy a nő utazzon másik városba a randi miatt?
A társkereső oldalakon tapasztaltam, hogy a férfiak elvárják, hogy a nő utazzon másik városba. A sztori annyi, hogy én a megyeszékhelytől 15km-re lakom, így a társkereső oldalakon sokszor e megyeszékhelyi városból jön létre a match/ismerkedés. Bármikor a találkozásra kerül a sor, akkor 90%-ban elvárják, hogy én utazzak el a városukba, pedig én a második legnagyobb városban élek a megyében. Az én varosomban is lehet kávét inni stb. Mikor ezt szóvá teszem, akkor jönnek azzal, hogy kicsi a város, nincs ott annyi lehetőség stb. Majd egyenesen törlik az egész matchet.
Na de tényleg egy nő utazzon a férfihoz? Miért csinálják ezt a férfiak? Nekem is annyi idő beutazni, mint nekik hozzám jönni. Mi állhat a háttérben?
Az ilyeneket ne sajnáld.
A háttérben? Biztos nem komolyat keres, csak egy könnyen jött szexet, amiért a kisujját sem kell megemelni.
"kicsi a város, nincs ott annyi lehetőség "
Mégis mit akar a drága első randin? Idióták.
Azért ne általánosíts! :)
Viszont ez egy jó szűrő. Aki arra nem hajlandó, hogy fél órát buszozzon / vonatozzon / autózzon, az egy elkényelmesedett, beképzelt pöts, akivel nem vagyok benne biztos, hogy érdemes tervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!