Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják el a férfiak, hogy a nő utazzon másik városba a randi miatt?
A társkereső oldalakon tapasztaltam, hogy a férfiak elvárják, hogy a nő utazzon másik városba. A sztori annyi, hogy én a megyeszékhelytől 15km-re lakom, így a társkereső oldalakon sokszor e megyeszékhelyi városból jön létre a match/ismerkedés. Bármikor a találkozásra kerül a sor, akkor 90%-ban elvárják, hogy én utazzak el a városukba, pedig én a második legnagyobb városban élek a megyében. Az én varosomban is lehet kávét inni stb. Mikor ezt szóvá teszem, akkor jönnek azzal, hogy kicsi a város, nincs ott annyi lehetőség stb. Majd egyenesen törlik az egész matchet.
Na de tényleg egy nő utazzon a férfihoz? Miért csinálják ezt a férfiak? Nekem is annyi idő beutazni, mint nekik hozzám jönni. Mi állhat a háttérben?
Én volt , hogy mentem , hiszen amugyis abban a városban dolgozom bementem busszal és a tali jól sikerült haza már elhozott kocsival.
Csak emiatt nem csinàlnèk gondot egy 20 perces busz útból.
10
Nem várjuk el, semmi gond, ne utazz, van helyetted ezer masik, aki boldogan megteszi! 😊
Első kapcsolatom távkapcsolat volt, neki még annyi tapasztalata sem volt, mint nekem, nekem kellett terelgetnem, hogy basszus hívj már el meg gyere te ide :D Amikor napokig tartó célozgatások után felmerült a tali, akkor az akkor 19 éves srác képes volt ilyet mondani, hogy "az én dolgom vendégül látni téged, utazz te, nagyon szép környéken lakom itt tudunk sétálgatni, de moziba is mehetünk". Annyira kellemetlen volt, ráadásul én csak 16 voltam, azért nehogy már azt várja el, hogy a kis zsebpénzemből vonatozgassak egy 4 órás tali miatt, miközben neki meg sok pénze volt :D De megmondtam neki hogy gyere te.
Én biztos nem utaznék első talin. Amúgy egy ismerősöm mondta egyszer egy másiknak, mindkettő fiú, az egyik randizni akart egy lánnyal, elhívta, de azt akarta hogy a lány utazzon. Na a másik megmondta neki, hogy "te akarsz vele találkozni, de utazzon ő? Ne már". Értitek :D
13
Magamat! A társosagomat! Elmehettem volna ezer másikkal, de én őt választottam, tehát, minimum, hogy ő allja a cehhet, ő jön, és nem én!!!! Ez nekem kiválóan bevált abban a 11 évben, míg férjhez nem mentem. Szerencsére mar 2 éve nem érint ez a randizós nyavalya...
Természstesen ez nem kötelező, senki nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy ezeket megtedd, csak akkor ne gyere sírva, hogy nincs nő!
Nem ertem a kérdezőt. Én is botlottam ilyen szarkupacokba anno, de van helyette ezer masik basszus!
Kérező!
Ennyire ne ertekeld magadat alul.
#8 ez fordítva is igaz.
Amelyik nő ebből ügyet csinál, az ugyanúgy csak egy kényelmes, komolytalan valaki :))
16
Nem mondtam, hogy többet érek! Azt sem, hogy "jobb" társasagom! Azt viszont igen, hogy nem a nők irjak ki a kérdesek többseget, (es igen, kivetel a kérdező) Ezert is csodalkozom...nem vagyok nagy eresztés, mégis sok férfi szeretne velem dugni is, meg parkapcsolatot is....
Senkinek nem kötelező első randin utazni, ne tedd te sem, nem baj, lesz helyette ezer másik, aki örömmel.
Nos...
Én (F) maximálisan egyenlőségpárti vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy kötelező a kukába dobni minden illemszabályt, illetve hogy görcsösen kötelező lenne ezredre pontosan mindenből ugyanazt elvárni, amit én adok. És végképp nem jelenti azt, hogy ne lehetnék tekintettel a másikra. Eddig még nem volt olyan első randi, ahol ne ajánlottam volna fel, hogy én utazok a kiszemelt hölgyhöz. Nem éreztem azt soha, hogy emiatt nekem jaj, de rossz lenne, és anyagilag sem omlottam össze. Főleg, hogy általában én vagyok anyagilag jobb helyzetben. De természetesen megbeszélés kérdése minden. Egyszer volt olyan randim, ahol a hölgy szeretett volna utazni hozzám, természetesen ez sem okozott problémát. Meg az sem, hogy semleges helyszínen oldjuk meg.
Az meg, hogy "nincs annyi lehetőség", erre csak azt tudom mondani, hogy akkor egész egyszerűen fantáziátlan töketlenek. Igaz, én az ilyen nagyon megjátszós, túlszervezett randikat sem szeretem, sokkal jobb valami lazább, spontánabb program, amikor tényleg meg is tudjuk ismerni egymást, és nem csak arról szól az egész, hogy hitessük el a másikkal, hogy tökéletesek vagyunk. Akit tényleg érdekli a partnere, annak nem kell külön program ahhoz, hogy jól tudják érezni magukat együtt. (Feltéve, ha az érdeklődés kölcsönös.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!