Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak számotokra ez mennyire lenne rendben?
Figyelt kérdés
Van egy csaj, túl vagyunk már pár randin, elég fullos és nem is hülye. Ápolónő ami amúgy szerintem jó szakma nőként, mármint jobb mint valami marketinges vagy mit tudom én. Ma lett volna randink, most 8-tól, de felhívott kb 40 perce, és azt mondta, hogy csak akkor tudott munkából elszabadulni, és hogy esetleg tolhatnánk-e egy órával a randit, mert én érdekemben is szeretne hazamenni, lezuhanyozni, összeszedni magát és úgy jönni. Elég nagy tiszteletlenség szerintem ezt csinálni, és ezért inkább mondtam is neki, hogy mivel nem illünk össze, ne fárasszuk egymást. Annyira azért nem nagy szám a csaj. És akkor ott szabadkozott, meg mondta, hogy beszéljünk meg más időpontot, de most minek, nem?2023. júl. 16. 20:12
1/22 anonim válasza:
Te nem érzed, mennyire átlátszó, hogy trollkodsz?
Az a baj, hogy még csak poénos sem vagy, annyira gáááz🤣
2/22 LucyGarden válasza:
szerintem a lány tényleg csak jót akart... dolgozott azért, hogy megtudjon élni, és te egy óra tolás miatt lekoptatod? söt még ő utána akart is veled egyeztetni másik időpontot, tehát akart téged... ha ennyire nem értékeled más fáradtságát és ilyenkönnyű neked más nő szerezni akkor szerezz!
3/22 anonim válasza:
Most a lány érdekébben mondom, hogy remélem ezen annyira megsértődtél, hogy nem lesz semmi köztetek. Nekd az a bajod komolyan hogy igényes magára?!?!? jesszus
4/22 anonim válasza:
Fáradtan, munka és túlóra után kér egy kis haladékot és nem mondja le a randit, csak rendben akarja hozni magát és neked ez tiszteletlenség?!
Tényleg felesleges veled találkoznia! De.
5/22 anonim válasza:
Szerintem ennyiért kár volt. Ha lemondta volna teljesen, akkor megérteném a kiakadásodat, de plusz egy órát szerintem várhattál volna. De te tudod, nem szólok bele...
6/22 anonim válasza:
Nagyon jól tetted, hogy lemondtad a randit, legalább megszabadult tőled még az elején. :)))
7/22 anonim válasza:
Fullos, nem is hülye.... majd nem nagy szám.
Döntsd már el! v. elfelejtetted a kamud végére a kezdő sztorit!
8/22 anonim válasza:
Nem sokat veszít a csaj ha nem lesz semmi a randiból.
9/22 A kérdező kommentje:
Nem kamu, nem rossz tényleg a csaj, meg aláírom hogy okos is, de azért nem Angelina Jolie… rá bármennyit várnék ha kell, de ezzel a csajjal a kémia sem volt meg annyira szerintem…
2023. júl. 16. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!