Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Szerintetek ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Szerintetek ez rendben van/elfogadható?

Figyelt kérdés
Sokszor hallani olyat, hogy a randi (vacsora, mondjuk egy drága étteremben, a férfi fizet) után a nőtől elvárható, hogy hazamenjen a férfival és lefeküdjön vele, hiszen a férfi már költött a nőre pénzt és egy gyors numerát nem tagadhat meg tőle, még akkor is, ha a nőnek nincs hozzá kedve, vagy teljesen egyenesen nemet is mond.

2014. febr. 19. 15:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Velem egy nő ne azért szexeljen mert megtömtem kajával vagy meghívtam egy italra, hanem azért mert kíván.
2014. febr. 19. 15:14
 2/14 anonim ***** válasza:
25%
Akkor a nő fizesse ki a kaja felét, nehogy már ingyen megzabáltassam és elhúzza a csíkot, nem vagyok a máltai szeretetszolgálat...
2014. febr. 19. 15:15
 3/14 A kérdező kommentje:
2-es, és ha egy nő közölné veled, hogy nem akar semmiféle kapcsolatot aznap este, mit tennél?
2014. febr. 19. 15:16
 4/14 anonim ***** válasza:
20%
Hát mondanám neki, hogy fizesse ki a fele kaját, ennyi..:D
2014. febr. 19. 15:18
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

elvárható a dugás első randi után?

elvárható drága étterem első randinak?

2014. febr. 19. 15:18
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Gyors numerára lehet hölgyeket találni, ott meg van előre beszélve, hgoy ha kölcsönös a szimpátia, akkor mi lesz. Ezek a találkozók nem étteremben szoktak kezdődni, hanem maximum egy kávézóban.

Ha egy nőt meghívok vacsorázni, azért teszem mert emberileg érdekel és szívesen eltöltöm/megosztom vele a vacsorám. Én fizetek és nem várok el semmi ellenszolgáltatlást. Sőt, inkább bántana ha első alkalommal lefeküdne velem. Az lenne bennem, hogy a többi férfinak is ilyen könnyen odaaadta magát?

2014. febr. 19. 15:19
 7/14 anonim ***** válasza:
42%
Nyilván nem erről van szó, de ha nem vagyunk szimpik egymásnak miért fizessek én?
2014. febr. 19. 15:21
 8/14 A kérdező kommentje:
Elnézést, rosszul fogalmaztam meg a kérdést. Tehát szerintetek "természetes" az, ha egy nőt meghívtok vacsorázni és utána ellenszolgáltatásként lefekszik veletek, illetve mit tennétek, ha utána megköszönné a vacsorát és hazamenne? (Még akkor is, ha kedvel és szeretne következő randit)
2014. febr. 19. 15:22
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Elég fura kérdés. Nyilván nem várható el. A férfi tudja, hogy benne van a pakliban, hogy bár ő fizetett, esetleg nem lesz folytatás. Ennyi bukást elviselhet, úgyis megteheti hamár drága étterembe vitte első randira.

Teljesn jogos a két kérdés amit az 5-ös válaszoló feltett. Nyomnék is rá likeot, ha szebben fogalmazott volna.

2014. febr. 19. 15:38
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
meg se hívok olyat aki nem fekszik le velem,nem költök felesleges tárgyakra az életben.Mindig csak a hasznosra :D
2014. febr. 19. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!