Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az alábbi randis szituációról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbi randis szituációról mi a véleményetek? Lányok és fiúk is írjatok :)

Figyelt kérdés

Szingli 40 éves nő találkozgat egy korabeli szingli pasival, akivel régen csak barátok voltak. Most puhatolózás és enyhe flört van még csak. Harmadik alkalommal már megbeszélték, hogy elmennek iszogati egy bárba. A csaj teljesen rá fogja bízni magát a pasira a randin, nem tart semmitől. Szerintetek mi jár a csaj fejében? Mit vár az egész estétől?

Tudom buta kérdés, de tényleg tudni szeretném, és köszönöm a normális válaszokat :)

2023. okt. 5. 07:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Most te melyik vagy?

Ha a nô, akkor tudod, hogy mit vársz, azért bizod magad a férfire.

Ha a férfi, akkor abban se legyél biztos, hogy "teljesen rád bizza magát".

Egyébként meg pont olyan, mint bármilyen másik randi. Elementek, beszélgettek, jól érzitek magatokat, aztán alakul. Normális esetben nincs elôre megirt forgatókönyv.

2023. okt. 5. 08:00
 2/19 A kérdező kommentje:
Pasi vagyok. Rám bízza magát, úgy értem hogy azt se kérdezte, hogy fog késő este hazajutni ittas állapotban.
2023. okt. 5. 08:03
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Le akarod itatni? Szép kis randi. Ha bárba készülök, nem berúgni akarok, hanem egy koktél mellett kellemesen beszélgetni, táncolni.

Én nem bíznám rád magam.

2023. okt. 5. 08:13
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Azert van taxi is. Valojaban nyitott mindenre, ha jol alakulnak a dolgok, nem fogja mestersegesen leszabalyozni, hogy ma csak eddig megy el, nem tovabb. Ettol meg van tennivalod, o csak reagalni fog.
2023. okt. 5. 08:14
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

"Rám bízza magát, úgy értem hogy azt se kérdezte, hogy fog késő este hazajutni ittas állapotban."

Mondjuk egy 40 éves nőből azért kinézem, hogy képes felelősen inni és nem kerül olyan ittas állapotba, hogy kiszolgáltatott legyen. Nem egy tiniről beszélünk, szerintem te se kezeld így.

2023. okt. 5. 08:30
 6/19 A kérdező kommentje:

3-as félreérted! Nem akarom leitatni, megbeszéltük hogy iszogatunk. Számomra fontos a hölgy, és érdekel hogyan gondolkodik rólam.

4-es köszönöm építő válaszodat! :)

2023. okt. 5. 08:37
 7/19 anonim ***** válasza:
0%

"Nem egy tiniről beszélünk"

Fejben tiniről beszélünk. Pont most volt kérdés, hogy lehet-e találni tinis felfogású nőt. LOL, a következő kérdésig kellett csak várni...

2023. okt. 5. 08:53
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Annyit mondott, hogy rád bízom magam? Sztem ne kombinálj semmit. Ez azt jelenti, hogy te találd ki a programot, szabad kezet kapsz, ő meg vagy beleegyezik, vagy nem.
2023. okt. 5. 09:41
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, nekem kb 18 éves korom óta nem okoz gondot ittasan egyedül hazajutnom, ráadásul mint írták, felnőttként azért már opció a taxi is, de mondjuk Budapesten az éjszakai járatok lefedettsége is elég jó.

De lehet, hogy úgy gondolja, veled megy haza, harmadik randin már lehet akármi, de ennyi alapján semmi konkrétat nem lehet írni.

2023. okt. 5. 09:41
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

bírom, hogy a gyk népe minden szót szétmarcangol :D

"juj, ne bízd rá magad, juj biztos felelőtlen"

Álmodjatok, hogy egyszer egy nő azt mondja nektek, hogy rátok bízza magát :D Ha néha a levegőre is kijárnátok, tudnátok, hogy ez mindössze azt jelenti, hogy a férfi csináljon valami közös programot. ENNYI. Na bumm!

2023. okt. 5. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!