Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnának egy ilyen szituációhoz/találkához? (Lányok véleménye érdekelne! )
Van egy lány, akit eddig csak internetről ismerek(már néhány hónapja), és egy ideje szeretnék vele találkozni, elég lassan zajlottak a levelezések,suli és egyéb programjai miatt, így nem igazán tudtunk megbeszélni egy találkát(de ez most lényegtelen), a lényeg, hogy biztosan tudom, mind a ketten szívesen ismerkednénk egymással. Tudom, hogy az egyik nap hol tudnám őt elérni. Nem nagyon van szabadideje, és jóval messzebb lakik így pénteken hamar megy is haza. Ellenben tudom, hogy hol lesz reggel és ha odamegyek korábban, hogy biztosan ott találjam 1-2 óra várakozás után, mikor végez, akkor össze tudnék futni vele végre személyesen, akár csak addig amíg suliból elmegy a koleszig, kb 10 perc. (Az is lehet, hogy csoporttársaival megy)
Nektek mi zajlana le bennetek, hogy ha egy srác így előzetes megbeszélés nélkül felkeresne benneteket az utcán, akiről tudjátok hogy szeretne találkozni veleted, és tisztába lennél, hogy fogalmad sincs mikor lehetne egy normális randit összehozni.
Ezt inkább hagyjam ki mert inkább rossz fényt vetek magamról, és lehet nem is lenne másmilyen találka. Vagy ahogy én azt fejben elképzeltem, olyan romantikus dolog lenne hogy valaki akit isten igazából nem is annyira ismersz, rászánná a saját szabadidejét, csak azért hogy pár percet vele lehessen?
Ti mit éreznétek, mi lenne a véleményetek?
Mind a ketten 21-ek vagyunk.
Szerintem oltári nagy hülyeség, ebben a szituációban megijednék.
Próbáljatok meg megbeszélni egy néhány órás randit.
23/N
Inkább ne! Én biztos nem örülnék, ha tök váratlanul csak úgy odaállítana a srác.
Lehet, hogy tényleg ő is benne lenne a taliban, csak valóban nincs elég ideje, de ez így akkor se szerencsés. Plusz, tényleg benne van a pakliban, hogy csak így akart lerázni... lehet, hogy kedvel, de randizni nem szeretne, ezért inkább "sose talál rád időt" (magamból kiindulva sok is rá az esély). Akkor meg eleve idegesítő, zavaró lenne számára, ha mégis felbukkansz, hogy találkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!