Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem csak olyan jut mint Te. (Te mit szólnál egy ilyen szituációhoz? )
A fenti mondat nem szó szerint, de többszöri utalással elhangzott a párom részéről és ez bennem nem kevés rossz érzést kelt.
Van két ember, hibákkal (külső és belső), gátlással, komplexussal.. igazából nagyon is hasonlítanak. A gondolkodásuk is elég hasonló, magukkal is nagyon kritikusak és a párjukkal is. A különbség az, hogy a párom ezt néha szóvá is teszi-ezt részben tekinthetjük őszinteségnek. Én meg inkább úgy vagyok vele, hogy ez nagyon nem jó, akkor inkább az illúzió. Szóval ő ki is mondja a kritikákat saját magával szemben, de velem szemben is ("nem vagy elég szép, de nem is azért szeretlek")
Tudom, hogy tényleg szeret és én is őt. De mi van ha később ez a kritikus hozzáállás megmérgezi a kapcsolatunkat. Egyikünk se ismerkedik túl könnyen, de ennek nem kéne összetartani minket. Részemről nincs is most így, de honnan tudhatnám mekkora szerepet játszik ez nála..
30 év körüliek vagyunk mindketten
Hát ez az ... miért kell ezt a másik orra alá dörgölni? A szememben ez kimeríti a tapló, bunkó fogalmát ...
Meg mi az, hogy nem szép? A szépség relatív, azaz ezzel nem lehet érvelni ...
Ahogy elmondtad , azonnal elhajtanám a fenébe, ahogy a többiek is mondták, DE
nem ismerlek sem téged sem öt, hogy milyen a stilusotok , humorérzéketek, mennyire vagytok érzékenyek. stb.
Mondtam már hasonló dolgokat a barátnömnek, és ö is nekem , de soha egyikünk sem gondolt semmi ilyesmit komolyan, játékos élcelödés volt köztünk, sokkal többet számit szerintem az ahogy monja a párod, mint az amit mond, lehet hogy egyáltalán nem akar bántani, kritizálni, csak viccelni próbál, és észre sem vette hogy neked mennyire rosszulesett a dolog.
35/F
Talán repíteném, ha nem szeretném ettől függetlenül.. igazából nem is tudom minek nyitottam ezt a kérdést.. talán, hogy vhol kibeszéljem magamból meg érdekelt vajon más találkozott e ilyennel.
Nyílván köt az ember kompromisszumokat, nem mindenki járhat Angelina Jolie-val vagy Brad Pitt-tel. Még azt se várnám el, hogy számára én legyek a legjobb, csak azt ,hogy azért tartsunk meg egy illúziót.
Fotót egyébként nem küldök, direkt írtam úgy, hogy ne is legyen egyértelmű melyik nemet képviselem :). Így is- úgy is lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!