Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál ha a párod sokszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha a párod sokszor kinyomná a telefont amikor hívod?

Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 20:37
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
mondjuk főleg este amikor köztudott hogy már nem dolgozik...
2012. febr. 6. 20:38
 2/27 anonim ***** válasza:
68%
Nem zaklatnám telefonon sokszor a páromat, akkor nem nyomna ki.
2012. febr. 6. 20:40
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
másnap ha beszélünk megkérdezném hogy miért nyomta ki. lehet hogy nem doglozik de mondjuk fáradt vagy már aludna. és se vettem fel a telefont mikor felébresztettek
2012. febr. 6. 20:42
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Wc-n van,másik telefonon beszél,olyankor kinyomja,és visszahiv nem sokkal később.

Mit szólnék? semmit,én se veszem fel ha a vezetékesen beszélek épp

5/27 A kérdező kommentje:
nem zaklatom sokszor a páromat azért nem is értem hogy miért nyomja ki...
 6/27 anonim ***** válasza:
Megkérdezném tőle, miért nyomta ki..
2012. febr. 6. 20:44
 7/27 A kérdező kommentje:
napi egy hívás az zaklatás?nem hinném..
2012. febr. 6. 20:45
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha sokszor kinyomna, akkor nem hívnám többet, mert nyilván azt akarja tudatni velem, hogy most nem tud beszélni...
2012. febr. 6. 20:46
 9/27 A kérdező kommentje:
a több hívás az max azért van mert megpróbálom később,nem tudom én ha nem dolgozom akkor nincs olyan hogy ne vegyem fel neki..megint más nem felvenni mint kinyomni,mert ha nem veszed fel akkor lehet hogy éppen fürdesz vagy wc vagy.de amikor kinyomod az nem ugyanaz..
2012. febr. 6. 20:48
 10/27 anonim ***** válasza:
ha éppen már nem dolgozik akkor lehet hogy vezet
2012. febr. 6. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!