Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha a párod sokszor kinyomná a telefont amikor hívod?
Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 20:37
21/27 anonim válasza:
Én? Ideges lennék! Mégis mi az a helyzet, amikor nem tudja felvenni, hogy "Bocsi, majd viszahívlak".
22/27 anonim válasza:
Van, aki kedvességből hívja a párját, van aki ellenőrzés alatt akarja tartani, vagy parancsolgatni, irányítani. Szóval, ha az utóbbiak, akkor azzal fel kell hagyni. Nem jó, senki sem szereti. Bírd ki nélküle.
23/27 anonim válasza:
Nekem jobban tetszene, mint amit csinál. Az enyém felveszi, fura a hangja aztán benyőgi, hogy tárgyal. De miért nem nyom ki, ha nem aktuális? Nekem a kinyomás azt jelenti, hogy realizáltam hogy hívott, és amint tudom visszahívom.
24/27 anonim válasza:
Én sem szoktam belőle problémát csinálni, mert nálunk is azt jelenti a kinyomás, hogy oké, látta, hogy hívtam, és ha lesz ideje, akkor visszahív. Jobb, mint mondjuk egy beszélgetés kellős közepén egy percig csörögni hagyni a telefont, mert akkor mindenki arra figyel, vagy megszakítani ugyanúgy a beszélgetést azért a három másodpercért, hogy "bocs, szivem, most nem alkalmas". Otthon is bármi közbejöhet, épp mosogat és tiszta víz a keze, vagy a zsebébe van a telefon és véletlen kinyomódott, vagy mit tudom én, millió oka lehet. De miért nem kérdezed meg tőle, hogy miért csinálta? Írj neki egy SMS-t, hogy szeretnéd hallani a hangját, ha ráér, hívjon fel. Ha felhívott pedig kérdezd meg tőle udvariasan, hogy miért nyomta ki előbb a telefont, de ne legyél hisztérikus, vádaskodó. Biztos lesz rá épkézláb magyarázata.
25/27 anonim válasza:
Dettó olyan vagy mint az én párom, és hidd el ez marhára tudja idegesíteni a másik felet. Azért nyomja ki, mert éppen nem tud veled beszélni, majd ha aktuális lesz visszahív. Ezen mit kell hisztizni? Sosem tudtam felfogni. Ezer olyan oka lehet ami miatt nem ér rá veled csevegni. Ha meg ennyire zavar mondd el neki.
26/27 anonim válasza:
Ez bunkóság szerintem! Legalább annyira vegye fel, hogy "visszahívlak". Akkor te is tudod, hogy semmi baja, él és virul, csak nem ér rá. Mondjuk mi ezt úgy oldjuk meg, hogy napközben, ha valami van, sms-ezünk. Arra akkor válaszol, amikor ideje van, meg én is, amikor nekem időm van. Semmi kényszer nincs benne, viszont meg tudjuk osztani, ha valami olyan történik, amit máris tudatni szeretnénk a másikkal. Nekünk nagyon jól bevált, direkt olyan csomagban vagyunk a vodánál, hogy 1000 sms-t küldhetünk havonta ingyen hálózaton belül. Neki is olyan munkája van, ami közben nem lehet csak úgy hívogatni, meg nekem is. Ez egy tök jó megoldás szerintem.
27/27 anonim válasza:
Látom, kimoderáltattad a válaszomat, amiben azt írtam, hogy a barátod valószínűleg unja a hisztidet, és hamarosan lapátra kerülsz. Ebből a moderáltatásból is látszik, hogy egy igazi hisztérika vagy, és hogy az én válaszom volt az egyetlen, amiben volt igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!