Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nekem csak olyan jut mint Te....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem csak olyan jut mint Te. (Te mit szólnál egy ilyen szituációhoz? )

Figyelt kérdés

A fenti mondat nem szó szerint, de többszöri utalással elhangzott a párom részéről és ez bennem nem kevés rossz érzést kelt.

Van két ember, hibákkal (külső és belső), gátlással, komplexussal.. igazából nagyon is hasonlítanak. A gondolkodásuk is elég hasonló, magukkal is nagyon kritikusak és a párjukkal is. A különbség az, hogy a párom ezt néha szóvá is teszi-ezt részben tekinthetjük őszinteségnek. Én meg inkább úgy vagyok vele, hogy ez nagyon nem jó, akkor inkább az illúzió. Szóval ő ki is mondja a kritikákat saját magával szemben, de velem szemben is ("nem vagy elég szép, de nem is azért szeretlek")

Tudom, hogy tényleg szeret és én is őt. De mi van ha később ez a kritikus hozzáállás megmérgezi a kapcsolatunkat. Egyikünk se ismerkedik túl könnyen, de ennek nem kéne összetartani minket. Részemről nincs is most így, de honnan tudhatnám mekkora szerepet játszik ez nála..

30 év körüliek vagyunk mindketten

2012. febr. 10. 14:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Összeveszve nem voltunk és bántotta is, hogy ez engem bánt, mert hogy ő nem azt akarta. Sajnos túl rossz véleménnyel van magáról is, próbálom elérni, hogy ez megváltozzon. Ha nem ismerném akkor ilyen utalás után én is megkérdőjelezném, hogy tényleg szeret e vagy csak úgy kellek, hogy ép nincs jobb.. de tudom hogy szeret, ahogy én is őt. csak..
2012. febr. 10. 22:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Tehát a partnerednek nincs önbizalma? ez elég baj, mert akkor nem téged hanem saját magát kritizálja. Nehzebb így az Út, de hogy tudnál neki ezen segiteni, pláne egy férfinak hogy legyen önbizalma, biztos őt nem ez foglalkoztatja, de pozitiv dolog történe az ő életébe akkor másképp látná magát nem gondolod? Így hogy tudsz tőle jó dolgokat eltanulni? Vagy megrekedtettek egy állapotban? egy kis pihi..
2012. febr. 11. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!