Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem csak olyan jut mint Te. (Te mit szólnál egy ilyen szituációhoz? )
A fenti mondat nem szó szerint, de többszöri utalással elhangzott a párom részéről és ez bennem nem kevés rossz érzést kelt.
Van két ember, hibákkal (külső és belső), gátlással, komplexussal.. igazából nagyon is hasonlítanak. A gondolkodásuk is elég hasonló, magukkal is nagyon kritikusak és a párjukkal is. A különbség az, hogy a párom ezt néha szóvá is teszi-ezt részben tekinthetjük őszinteségnek. Én meg inkább úgy vagyok vele, hogy ez nagyon nem jó, akkor inkább az illúzió. Szóval ő ki is mondja a kritikákat saját magával szemben, de velem szemben is ("nem vagy elég szép, de nem is azért szeretlek")
Tudom, hogy tényleg szeret és én is őt. De mi van ha később ez a kritikus hozzáállás megmérgezi a kapcsolatunkat. Egyikünk se ismerkedik túl könnyen, de ennek nem kéne összetartani minket. Részemről nincs is most így, de honnan tudhatnám mekkora szerepet játszik ez nála..
30 év körüliek vagyunk mindketten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!