Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha a párod egy olyan munkát erőltetne rád amit nem igazán akarsz?
A párom nem erőltetné rám, mert figyelembe venné, mi a jó Nekem. Másrészt önálló, felnőtt ember vagyok önálló gondolatokkal és célokkal, így nem is hagyom, hogy bárki bármit rámerőltessen.
A helyedben elgondolkodnék a kapcsolatról.
1. Ha nem is akarsz menni, és van is egyéb lehetőséged, akkor miért vállalnád el? (Bár ha szezonális, akkor nem értem mi a baj)
2. Te nem akarsz eltávolodni a párodtól az rendben, de nem úgy tűnik mintha neki is ilyen fontos lennél sajnos.
Szerintem nem normális hogy ennyire erőlteti, és egyetértek az előző hozzászólóval: én is elgondolkodnék a kapcsolatunkon.
Ha jól emlékszem te írtál már ki kérdést ennek kapcsán, ugye?
Ha minden igaz, külföldi munkáról lenne szó, pár hónapra, ugye?
Szerintem ez anyagi helyzettől függ. Ha munkanélküli vagy, és gond a számlákat befizetni, akkor megértem, ha a párod azt akarja, hogy dolgozz, még ha olyan munkát is kell végezned, amiről nem álmodtál.
Ha viszont csak arról van szó,hogy valamennyivel többet kereshetnél, akkor nem érthető.
Ha még mindig te vagy az a külföldi munkalehetőséggel, mondd már el, hogy hogy ennyi gondolkodási időd van egy külföldi munka elvállalásánál.
Nekem egy napom volt eldönteni, akarom-e a munkát, mert következő héten kezdeni kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!