Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál ha a párod egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha a párod egy olyan munkát erőltetne rád amit nem igazán akarsz?

Figyelt kérdés
Lenne egy munkalehetőségem ami jól fizet de viszont 300 km-re van az otthonunktól,bár így sem vagyunk túl sokat együtt de így még messzebb kerülünk egymástól és csak jó esetben 2 hetente tudjuk egymást látni...rosszabbik esetben csak havonta...a párom nagyon rám erőlteti ezt az egészet amit én annyira nem is akarok és igazából ez egy szezonális jellegű munka lenne ami nem állandó...már ezen vitázunk lassan 3 hete..
2011. dec. 30. 17:55
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
tudom ez nem kedv kérdése mivel dolgozni kell,de viszont lennének más lehetőségeim ami közelebb van...és itt nem arról van szó hogy büdös a munka mielőtt ezzel jöttök,hanem arról hogy félek hogy eltávolodunk egymástól..
2011. dec. 30. 17:56
 2/12 anonim ***** válasza:
84%

A párom nem erőltetné rám, mert figyelembe venné, mi a jó Nekem. Másrészt önálló, felnőtt ember vagyok önálló gondolatokkal és célokkal, így nem is hagyom, hogy bárki bármit rámerőltessen.

A helyedben elgondolkodnék a kapcsolatról.

2011. dec. 30. 17:56
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Pláne így, hogy a közelben is akadna neked munka. Nekem itt valami bűzlik!
2011. dec. 30. 17:57
 4/12 A kérdező kommentje:
és a legrosszabb az egészben hogy már fenyeget is hogy ha nem vállalom el akkor csalódni fog bennem egy jó nagyot...é hogy meggondolja hogy velem maradjon e így...már nem tudom mit gondoljak...igaz nagyon jól fizet ez a munka de nekem annyit nem ér meg hogy a páromtól eltávolodjak...
2011. dec. 30. 17:58
 5/12 A kérdező kommentje:
már olyanokat is mondott hogy nem akarja hogy a szülei rossz véleménnyel legyenek rólam mert ha ezt megcsinálom akkor nagyot fogok nőni az ő és a szülei szemében is..
2011. dec. 30. 18:00
 6/12 anonim ***** válasza:
80%

1. Ha nem is akarsz menni, és van is egyéb lehetőséged, akkor miért vállalnád el? (Bár ha szezonális, akkor nem értem mi a baj)

2. Te nem akarsz eltávolodni a párodtól az rendben, de nem úgy tűnik mintha neki is ilyen fontos lennél sajnos.

Szerintem nem normális hogy ennyire erőlteti, és egyetértek az előző hozzászólóval: én is elgondolkodnék a kapcsolatunkon.

2011. dec. 30. 18:09
 7/12 anonim ***** válasza:
50%

Ha jól emlékszem te írtál már ki kérdést ennek kapcsán, ugye?

Ha minden igaz, külföldi munkáról lenne szó, pár hónapra, ugye?

2011. dec. 30. 18:11
 8/12 A kérdező kommentje:
hát ha egyre gondolunk akkor igen én voltam..
2011. dec. 30. 18:39
 9/12 anonim ***** válasza:
85%
Az is lehet, hogy így akar megszabadulni tőled.
2011. dec. 30. 19:09
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez anyagi helyzettől függ. Ha munkanélküli vagy, és gond a számlákat befizetni, akkor megértem, ha a párod azt akarja, hogy dolgozz, még ha olyan munkát is kell végezned, amiről nem álmodtál.

Ha viszont csak arról van szó,hogy valamennyivel többet kereshetnél, akkor nem érthető.

Ha még mindig te vagy az a külföldi munkalehetőséggel, mondd már el, hogy hogy ennyi gondolkodási időd van egy külföldi munka elvállalásánál.

Nekem egy napom volt eldönteni, akarom-e a munkát, mert következő héten kezdeni kellett.

2012. jan. 2. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!