Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál ha a párod egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha a párod egy olyan munkát erőltetne rád amit nem igazán akarsz?

Figyelt kérdés
Lenne egy munkalehetőségem ami jól fizet de viszont 300 km-re van az otthonunktól,bár így sem vagyunk túl sokat együtt de így még messzebb kerülünk egymástól és csak jó esetben 2 hetente tudjuk egymást látni...rosszabbik esetben csak havonta...a párom nagyon rám erőlteti ezt az egészet amit én annyira nem is akarok és igazából ez egy szezonális jellegű munka lenne ami nem állandó...már ezen vitázunk lassan 3 hete..
2011. dec. 30. 17:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem olvastam a masik kerdesed. Ez attol fugg h mi a jelenlegi helyzeted. Es mit kellene csinalni a kulfoldi munkanal. Ha munkanelkuli vagy es nehezen eltek vagy lakasra szeretne a parod sporolni akkor megertheto az oka, h 300km nem a vilag teteje es atmenetileg ki lehet birni. Ha alkalmazasban vagy vhol es biztos a melohelyed tuti nem valtanek egy szezonalis munakert, meg akkor sem ha tobbet keresnek. Biztosat a bizonytalanert SOHA! egyszer megtettem es nagyon nehez volt ujra epiteni mindent a nullarol.

Szerintem a parod azert monjda h nagyot nonel a szemeben meg fokepp a szulei szemeben h latnak az agilitast benned. Ha csak otthon ulsz munkanelkulikent ezt a szulok nagyon nem szeretik mert feltik a fiukat, h majd ki kell tartania teged. ami meg is ertheto az o szemszogukbol.

2012. jan. 2. 14:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem meg itt arról van szó, hogy a párod is szeretne külföldön dolgozni, és a szülei is szeretnék, hogy ott dolgozzon a fiacskájuk, de neki perpillanat nincsen lehetősége. Elképzelhető, hogy ő is szeretne ott dolgozni, és azért "küld" téged oda, hogy taposd ki neki is az utat. Tehát ha te már ott vagy, akkor könnyebben tudsz neki munkát találni, lakást találni, hogy ő is kimehessen dolgozni.
2012. jan. 2. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!