Mit szólnál, ha egy családtagod esztétikai műtétet végeztetne magán?
Ha megteheti, tegye.
Kb. annyira nem érdekel, mintha fodrászhoz menne.
Csak azért csinál belőle mindenki ekkora patáliát, mert klasszisokkal többe kerül, és nagyon sokan nem engedhetik meg maguknak.
Egészségére.
Azt viszont furcsának tartom, akinek nincs pénze kajára, buszbérletre, kínaiban veszi a ruháját, de megcsináltatja részletre. A plasztikázásnál sokkal fontosabb dolgok is vannak az életben, és a saját fontossági sorrendemben eléggé hátul szerepel a műcici, a pici nózi, meg a többi, nem erre költenék legelsőre, főleg nem pl. részletre, vagy hitelre.
Az unokatestvérem azóta szeretne mellnagyobbítást, mióta kiderült, hogy nem nő tovább a melle (valóban nem volt vele bőkezű a természet). Anyagilag stabilan állnak, volt miből kifizetni. Mégis a család többi tagja zúgolódik, pedig a körülményeiket ismerve tudhatják, hogy senki se fog éhen halni emiatt, erre külön félre lett téve pénzt, évek alatt. Sőt, úgy állt neki, hogy X összeg tartalék mindig legyen, efölött spórolta össze a műtét árát.
A férje is támogatja, neki annyi kommentárja volt, hogy amíg ésszerű a méret (nem dinnye), addig hajrá, ez ne álljon az unokatesóm boldogságának az útjába.
Szerintem semmi baj nincs ebben az esetben.
Viszont az orvost nagyon figyelmesen válassza ki, hihetetlen milyen csalók végeznek ilyen beavatkozásokat!!!
Senkinek semmi köze hozzá. Amíg nem az én pénzemből akarja megnagyobbíttatni a mellét, addig egy szavam nem lehet.
Attól függetlenül, hogy én veszélyesnek tartom, meg hülyeségnek, ha ő ettől boldogabb lesz akkor tegye meg! Legalább tudja, hogy mire van szüksége, ahhoz hogy jobban érezze magát, velem ellentétben. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!