Mit szólnál, ha egy családtagod esztétikai műtétet végeztetne magán?
Én szeretnék majd, ha lesz rá pénzem. Amúgy sem áldott meg igazán a természet (ebből gondolom kiderül milyen műtéten gondolkodom :D), és persze a 2 gyerek sem használt az amúgy sem tökéletes állapotnak.
De tényleg csak majd akkor, ha emiatt senkinek nem kellene lemondani semmi fontosabb dologról.
És nagyon nem szeretném, ha bárki beleütné az orrát a tágabb családból, mert semmi közük hozzá. Sok esetben amúgy az irigység miatt dumálnak, egyrészt ha volt miből, azért, ha meg is merte lépni vki, akkor azárt, ha a végeredmény valóban szép, és a "gazdáján" is látszik, hogy ettől tényleg jobban érzi magát, akkor azért. Biztos van kivétel, ezek csak általános dolgok.
Még vmi: manapság már egy cici vagy orr korrekció még akár kevesebbe is kerülhet, mint ha vkinek pl a fogaival nem volt szerencséje, és azokat kell rendbe hozni (akár apránként, vagy egyszerre nagyobb befektetéssel). Azt pedig ugye már csúnyán meg is szóljuk, akinek nem szép a fogsora, mert az már kb elvárás.
mi a fene közöm lenne hozzá?
ugyanúgy, ahogy az unokatesód műtétjéhez is max a férjének van köze
csak ne járjon úgy, mint ami volt a héten a híradóban... (francia szilikon)
egyébként meg lecsekkolnám :)
Sok mindentől függ. Hogyha például anyukámnak nagyon csúnya orra lenne, és ez lenne a legnagyobb bánata, és már összejött rá a pénz, akkor nem beszélném le mindenképp, de mondanám neki, hogy szerintem nincs szükség erre.
Bár azért reménykedek benne, hogy a családtagjaim ennél intelligensebbek.
15L
Őszintén szólva én azt mondom hülyeség, de az ő teste...
Azonban én is érintett vagyok a dologban. Kb 5 éve testvérem még egyetem mellett megcsináltatta, mert nem volt egyforma. Ez még nem is lett volna baj, de 750 E ft volt, amit nem ő hanem édesanyánk a nyugdíj előtakarékosságból fizetett ki és tudtam, hogy előbb utóbb ebből baj lesz, másrészt elég sokat hallottam arról, hogy bizony rákot is okozhat, hisz ez egy idegen test és nem mindenkinek reagál egyformán rá a teste. Nos aggódásom ellenére megcsináltatta, a pénzről ne is beszéljünk, majd 5 év után el kezdett fájdogálni neki, meg bizsergett, kiderült, hogy az akkor behelyezett szilikon abból a sorozatszámúból volt, amely később sokaknál rákot okozott, így hugom ismét elment orvoshoz( én helyében kivetettem volna, mert elég baljós volt ez így is), de ő kicseréltette, mondván egyszer úgyis meghalunk. Ez újabb 500 E-be került, amit már kölcsön kapott valakitől, akinek ezt törleszteni kell majd és már csak az előzőnél nagyobbakat tudtak behelyezni.
Ergó nekem személy szerint nem ér annyit a szépség, mint az egészség, de mindenki maga döntse el. Ha szülés miatt kitágul a hasbőröm, stb. akkor azt mondom oké az esztétikai műtét, de amúgy szerintem mindenki fogadja el magát ahogy van. Ja és azóta ilyen ugrálos sportok, mint a Kangooro, aerobik, küzdősportok felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!