Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » SOSMit tegyek? Nem tudok, h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOSMit tegyek? Nem tudok, h hozzálállni ehhez a szitúációhoz.

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, megismerkedtem egy fiúval tavaly ősszel. Nekem nagyon megtetszeett ez a fiú és ha jól tudom én sem voltam közömbös számára. Egy buliban ismerkedtünk meg. Aztán felvett msnre, beszélgettünk és elhívott egy másik buliba, de hívott rajtam kívül még másik lányt. Egyátalán nem foglalkozott velem ott, és ráad összejött az egyik lánnyal(akit mellesleg elég undorító és gerninctelen módon dobott). A bulin én egy picit megpróbáltam nyomulni rá, de miután láttam, h a másik lány kell neki hagytam a francba a dolgot. Másnap írt nekem, h ő csak a barátom akar lenni semmi több. Én mondtam, h oké, azután nem beszéltünk. Találkoztunk még párszor bulikon. És én jól összemelegedtem egy haverjával. Ez a barátja, kirakott egy olyan bulizos képet egy közösségi oldalra, amin én is fenn vagyok. A fiú, aki pedig tetszett nekem írt egy kommentet. Annyira nem is lényeges,h mit de miért foglalkoznik velem. De ez mág semmi, kaptam tüle egy videot egy másik közösségi oldalon. Am arról szólt, h mit csináljak a nagy fenekeemmel...Nos, újból hivatalos vagyok egy buliba. Olyanba ahol ő is ott lesz, félek ettől az egésztől:/

És attól is, h akármennyire bunkó is velem, én még mindig gondolok rá, nem tudom, h miért. De néha csak úgy összebújnék vele, adnék neki egy puszit...

Szerintetek??

Mit tegyek??

2010. máj. 24. 19:45
 1/6 anonim ***** válasza:

szerintem gyere el estére hozzám úgyis unatkozom.

23/ff

2010. máj. 24. 19:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát ez egy igazi pondró. Ha teheted ne mej el, szerintem senki önbecsülésének nem kell ez a csatározás...
2010. máj. 24. 19:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele!

Találsz majd jobbat is! Ne érd már be ilyennel.

2010. máj. 24. 19:55
 4/6 A kérdező kommentje:

És, ha elmegyek és a sáros földig taposom az önbecsülését?

Csak, úgy visszavágásképpen az elmúlt fél évért...

Am egy jó barátom névnapi bulija lesz. És ha berág emiatt?

2010. máj. 24. 20:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát, ha ennyit neked megér...akkor csináld! Én nem tenném!

Vmelyik előző vagyok. 18L

2010. máj. 24. 20:58
 6/6 anonim válasza:

alázd meg egy kicsit hadd érezze azt amit te amikor bunkó módon szórakozott veled!!

többet ér pár szúrós beszólás mintha megütnéd:)

tedd meg hátha észbe kap és még talán bocsánatot kér(bár ez nem ojan biztos de megtörténhet)

2010. máj. 25. 10:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!