Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbi randis szituációról mi a véleményetek? Lányok és fiúk is írjatok :)
Figyelt kérdés
Szingli 40 éves nő találkozgat egy korabeli szingli pasival, akivel régen csak barátok voltak. Most puhatolózás és enyhe flört van még csak. Harmadik alkalommal már megbeszélték, hogy elmennek iszogati egy bárba. A csaj teljesen rá fogja bízni magát a pasira a randin, nem tart semmitől. Szerintetek mi jár a csaj fejében? Mit vár az egész estétől?
Tudom buta kérdés, de tényleg tudni szeretném, és köszönöm a normális válaszokat :)
2023. okt. 5. 07:49
11/19 anonim válasza:
"Rám bízza magát, úgy értem hogy azt se kérdezte, hogy fog késő este hazajutni ittas állapotban."
Mit kell ezen kérdezni? Hív egy taxit.
13/19 anonim válasza:
40 évesen, ha nem egy kiadós bax...szeretkezés, akkor ne is legyen több randi!
18/19 anonim válasza:
17. Nem te vagy a 12-es? Én tőle kérdeztem, nem tőled! Számháborúzzunk még tovább?
19/19 anonim válasza:
Vannak barok,ahol van kaja is! Egyetek is!! Tetszeni fog neki!! Kb biztos befuto vsgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!