Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményezzétek kérlek a lent leírt szituációt, mert én már komolyan kezdek kételkedni magamban?
Nem tudom, hogy túlreagálod-e... Helyette leírom, nálunk hogy megy ez:
Én a rendet gyűlölöm, de a tisztaságra ügyelek. A párom a rendet szereti, a tisztaságra viszont igénye ugyan van, de odafigyelni nem tud rá. Ő szatyor nélkül teszi fel az étkezőasztalra a gyerek játszótéren összemocskolt cipőjét, amikor megérkezik és mindent ledobál valahova, mielőtt elpakolná. Ha szatyorban tenné ezt, nem cseszném le érte. :D Akkor sem, ha utána nekem kéne elraknom. Így viszont gyakran kiakaszt. Jobb napjaimon csak röhögök rajta és letakarítom az asztalt, rosszabb napjaimon viszont nem köszöni meg, amit kap...
A probléma, hogy nem vagy következetes. Következőre ilyesmi történik, gondolom, már párszor megígértél neki ezt-azt hirtelen dühből. Ám mivel úgysem teszed meg, őt sem érdekli. Persze, ha olyan mondat hagyta el a szádat, hogy összeszeded és meggyújtod a kupacot... arról mondj le azért :).
Ám példának okáért, tudasd vele, hogy csak az lesz kimosva, amit bizony ő a szennyesbe tesz, ha X helyre kerül a zokni, kidobod a kukába... és tartsd is be. Leszel egy ideig minden, csak szépasszony nem, de valószínű, hogy előbb-utóbb megtanulja néhány holmi kihajítása után.
De miért vagy vele?
Ez nem fog változni, szóval ha együtt maradtok, 0-24 ebből fog állni az életed, és ha gyereket is szülsz, akkor belebolondulsz.
Ilyen trehány, bunkó ember mellett egy másodpercig nem tudnék élni, pedig nem vagyok tisztaságmániás.
Teljesen igazad van, sosem jutna eszembe egy cipos szatyrot etkezoasztalra tenni....
A problema szerintem az (nálam ez volt), hogy az elején én mindent megcsináltam ehhez hozzászokott, persze hogy aztán már később nem csinálta meg, hiába kértem. Én kiirnám egyértelműen, hogy minden amit nem a helyére rak, azt kidobod a kukába :-) Ezt persze következetesen be kell majd tartanod, és bizz benne hogy hamar kapcsol. Ha igy se, akkor jobb ha szakitotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!