Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az amit nem szabad megkérde...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az amit nem szabad megkérdezni egy nőtől randi, ismerkedési idő alatt?

Figyelt kérdés

2023. okt. 4. 14:17
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem a munka nem fontos, pl mond egy foglalkozást, attól a legtöbb esetben fogalma sincs a másiknak mit csinál, hacsak nem esetleg fogorvos mert azt mindenki tudja. De a legtöbb szakmát nem tudják. Ami fontos az az időbeosztás, mikor ér rá, mennyire stresszes, mennyit utazgat, mennyit éjszakázik, mikor kel. Mennyire van elszállva magától mert a munkájában ő a menő csávó. A pénz csak bizonyos nőknek fontos. Ezek úgyis egymásra vannak ráállva, a nők akiknek pénzes pasi kell, meg a pasik akiket az motiválja ha a nőnek pénz kell. Azok teljesen behalnak ha a nőnek nem fontos a pénz. Ki se kelnek az ágyból mert nincs miért idegeskedni, hogy meg kell szakadni egy nő miatt. Bedepresszióznak a nem anyagias nő mellett.
2023. okt. 4. 19:35
 52/63 anonim ***** válasza:
#46 az a legjobb, hogy mindenki azonnal ítélkezik. Ja mindenki azt gondol amit akar. Más kérdés, hogy ha valaki ezen fenn akad jah és még mindig nem érdekel. :D
2023. okt. 4. 20:04
 53/63 anonim ***** válasza:
15%

A.: SZÍNES PARTNER. SOK férfinek ciki, megalázó, kellemetlen, ha olyan nővel van, akinek volt N, C, A, pasija. Pláne ha olyan közegbe mennek ahol tudnak erről. Az ilyen nő értéktelen.

B.: MUNKA. Kétélű kés. Ha azt hallod, hogy a pasi zenész, sokaknak egy megbízhatatlan, piálós, drogozós, rocksztár kép ugrik be, pedig lehet, hogy egy gyerekkórus zenei felelőse. Vagy ha azt hallod sebész, egyből egy nagymenő plasztikai sebész képe villan be, miközben lehet, hogy a szakrendelőben melózik, és a legkomolyabb szépészeti beavatkozása egy szemölcs leégetése volt, 4 éve. Ha azt hallod biztonsági őr, akkor lehet egy minimálbéres dögkút őr is, vagy szolgálatvezető 400-ért egy komolyabb helyen.

C.: NEM SZÁMÍT A PÉNZ./NEM ÉRDEKEL A PASI FIZUJA. Na ja. De a pasid lesz a csóró lúzer, ha közli, hogy idén Hawaii helyett Hévíz lesz, és nincs AMG Mercedes a garázsban, mint az előző pasidnak.

2023. okt. 4. 20:05
 54/63 anonim ***** válasza:
25%
45. Te miről beszélsz? Mi az a férfihang? Te ilyeneket olvasol? Egészségedre...
2023. okt. 4. 20:41
 55/63 anonim ***** válasza:
0%
54, Ilyeneken hergelik magukat. Szerintem simán adatbázist vezetnek a társkeresős nőkről, arról a néhányról aki még felmerészkedik néha insta rajongók gyűjtése célon kívül. Ki tudja még mennyi nyílt és zárt csoportjuk van, ezzel töltik az idejüket otthon tespedve ahelyett hogy kimozdulnának.
2023. okt. 4. 20:58
 56/63 anonim ***** válasza:
92%

"NEM ÉRDEKEL A PASI FIZUJA."

Engem érdekel, hogy nagyjából egy szinten legyünk anyagilag. Nem akarok gyereket, úgyhogy egy napig nem kell eltartani.

De én pl. szívesen elmesélném, hogy mit csináltam hosszú évekig, ahogy próbáltak kihasználni, és a szakma színvonala is süllyedt, kitanultam egy másikat. Szerintem ez sokat elmond a személyiségemről. Van több olyan kollégám, akik vasárnap család helyett dolgoznak, mert nem tudnak nemet mondani. Ha ilyen lennék, az is sokat mondana rólam.

2023. okt. 4. 22:04
 57/63 anonim ***** válasza:
89%

"SZÍNES PARTNER. SOK férfinek ciki"

Nácinak lenni ciki. A náci pedig nem ember.

2023. okt. 4. 22:05
 58/63 anonim ***** válasza:
0%

57.

Miért náci, aki nem szereti a ... "tejeskávé" kapcsolatokat?

2023. okt. 4. 22:20
 59/63 anonim ***** válasza:
91%
Definíció szerint az. Nézz utána.
2023. okt. 4. 22:32
 60/63 anonim ***** válasza:
90%
#58 mert semmi normális magyarázatot nem tudsz rá adni hogy téged miért taszít ez. Egyszerűen csak utálod. Egy etnikumot pusztán a bőrszíne miatt utálni meg a két lábon járó rasszizmus.
2023. okt. 5. 07:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!