Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amit nem szabad megkérdezni egy nőtől randi, ismerkedési idő alatt?
A.: SZÍNES PARTNER. SOK férfinek ciki, megalázó, kellemetlen, ha olyan nővel van, akinek volt N, C, A, pasija. Pláne ha olyan közegbe mennek ahol tudnak erről. Az ilyen nő értéktelen.
B.: MUNKA. Kétélű kés. Ha azt hallod, hogy a pasi zenész, sokaknak egy megbízhatatlan, piálós, drogozós, rocksztár kép ugrik be, pedig lehet, hogy egy gyerekkórus zenei felelőse. Vagy ha azt hallod sebész, egyből egy nagymenő plasztikai sebész képe villan be, miközben lehet, hogy a szakrendelőben melózik, és a legkomolyabb szépészeti beavatkozása egy szemölcs leégetése volt, 4 éve. Ha azt hallod biztonsági őr, akkor lehet egy minimálbéres dögkút őr is, vagy szolgálatvezető 400-ért egy komolyabb helyen.
C.: NEM SZÁMÍT A PÉNZ./NEM ÉRDEKEL A PASI FIZUJA. Na ja. De a pasid lesz a csóró lúzer, ha közli, hogy idén Hawaii helyett Hévíz lesz, és nincs AMG Mercedes a garázsban, mint az előző pasidnak.
"NEM ÉRDEKEL A PASI FIZUJA."
Engem érdekel, hogy nagyjából egy szinten legyünk anyagilag. Nem akarok gyereket, úgyhogy egy napig nem kell eltartani.
De én pl. szívesen elmesélném, hogy mit csináltam hosszú évekig, ahogy próbáltak kihasználni, és a szakma színvonala is süllyedt, kitanultam egy másikat. Szerintem ez sokat elmond a személyiségemről. Van több olyan kollégám, akik vasárnap család helyett dolgoznak, mert nem tudnak nemet mondani. Ha ilyen lennék, az is sokat mondana rólam.
"SZÍNES PARTNER. SOK férfinek ciki"
Nácinak lenni ciki. A náci pedig nem ember.
57.
Miért náci, aki nem szereti a ... "tejeskávé" kapcsolatokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!