Miért nem szabad megkérdezni, hogy Karácsony miből finanszírozza a 14 éven aluliak ingyen BKK használatát?
Figyelt kérdés
2021. szept. 5. 11:14
4/14 anonim válasza:
Szabad. Csak nyilván sokakat zavar, hogy ez rámutat egy ellentmondásra: most vagy hazudik, amikor azt mondja, hogy Budapest csődközelben van, vagy pedig ez a lépes megmutatja, hogy mennyire felelőtlen és alkalmatlan.
5/14 anonim válasza:
Meg szabad, de igazából ez épp olyan rejtély, mint hogy miből finanszíroz bárki bármilyen közösségi közlekedési projektet. Miből telik Debrecennek új pályaudvarra, a MÁV-nak felújításokra vagy épp a nyugdíjasoknak általános ingyenes utazásra? Ha hosszú távon marad a tömegközlekedés jelenlegi kihasználtsága akkor nem hogy ilyen projektek fognak értelmetlenné és elnapolttá válni, de meg fognak indulni szép lassan újra a járatritkítások és vonalbezárások. Nem csak Magyarországon, de világszerte.
6/14 anonim válasza:
A lényeg hogy Karácsony egyelő Gyúcsáény tehát soros és brüsszel!!!
7/14 anonim válasza:
Havi 180 milla kiesés lehet ez nagyjából. Én 13 éves lehettem, végig blicceltem a fél várost 😅. Mentségemre szóljon, hogy pénzem nem volt, de kiváncsi voltam, mi van a villamos végállomásánál.
8/14 anonim válasza:
4 Az a "vicces" veletek, fideszesekkel kapcsolatban, hogy nem is érdekel titeket, hogy a kezdeményezés jó vagy nem - nyilván jó -, csak az, hogy Karácsonnyal kardoskodjatok. Attól, hogy kivéreztetik az önkormányzatokat, még van költségvetése az önkormányzatoknak. Én arra vagyok kíváncsi, hogy baromságra miért költenek a központi költségvetésből. Mert ez fura módon már nem érdekel titeket, csak az, ha értelmes dolgokra költenek. Utóbbi csípi a szemeteket, nem előbbi, ami meglehetősen kifarart anti-logika.
10/14 anonim válasza:
Veled meg az a vicces, hogy fel nem fogod, hogy Fideszes hozzászólók is írták, hogy nem annyira rossz ötlet ez, még ez a kérdés alatt is :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!