Interjún miért nem szabad megkérdezni a fizetést?
Külföldről hazaköltöztem és próbálok állást találni de olyan nagy az eltérés, hogy nem tudok vele mit kezdeni.
Kint álláshirdetésben benne van, hogy mennyi a fizu de itthon még kérésre sem mondják el és nem igazán értem miért.
Mert Magyarország rabszolgtartó hely.
Munkavállalói jogok egy vicc.
KKV-s vállalkozók 90%-át is börtönbe lehetne zárni, annyira korruptak.
Multiknak meg ugyancsak rabszolgának kellesz.
Menj vissza, Magyarországnak annyi.
Általában ők kérnek bérigényt, hogy felmérjék, hányadán is állsz. Nagy cégnél bérsáv van. Ha keveset mondasz, beraknak a bérsáv aljára. Ha sokat, akkor szólnak, hogy vidd lejjebb. Ha pont a bérsávban, akkor lehet, hogy megkapod.
Kis cégnél meg ha keveset mondasz, akkor akár évekre beragadsz egy vacak fizuba, ha meg sokat, akkor vissza se jeleznek.
En is hasonlo cipoben jartam, mint te. Kulfoldrol jottem haza.
En egy munkakozvetito cegen keresztul lottem be a fizetesi igenyemet. A ceg egy kicsit alkudni probalt belole. de mondtam, hogy annyira nem fontos a haza koltozes, hogy alkudozzam a fizetesen, igy megadtak a kert bert.
Egyre több munkáltató hirdet bérsávval. Ha fejvadasz keres meg, ott konkrétan meg tudsz alkudni a juttatasokrol mielőtt még interjúra mennél.
A vacak állásokat hirdetik manapság bérsáv nélkül.
Eddig három interjún voltam és mindegyiken úgy néztek rám amikor rákérdeztem a fizetésre mintha a felmenőiket szidnám.
Ketten kitérő választ adtak, harmadikat nem igazán értettem.
Olyasmit mondott, hogy akinek a pénz a fontos az nem gondolja komolyan az állást de ezt a logikát nem értem.
Egyik helyről sem hívtak vissza.
Még az interjú előtt kellene tudni
Mert ha csak valami szánalmas összeget fizetnének akkor az interjú csak időpocsékolás
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!