Interjún miért nem szabad megkérdezni a fizetést?
Figyelt kérdés
Külföldről hazaköltöztem és próbálok állást találni de olyan nagy az eltérés, hogy nem tudok vele mit kezdeni.
Kint álláshirdetésben benne van, hogy mennyi a fizu de itthon még kérésre sem mondják el és nem igazán értem miért.
2023. márc. 2. 01:42
11/11 anonim válasza:
Simán lehet, de csak hebegni, habodni fog a HRes. Meg szerintem nem jó megközelítés az ha rákérdezel, hiszen úgyis csak egy sávot tudna mondani és az a sáv is sokszor flexibilis.
Ha képzettség nélküli, egyszerű munkára jelentkezel, akkor nyílván ez nem feltétlenül igaz, de jobb pozícióknál ajánlat tevés után tudsz alkudozni és sokszor más ajánlatok létezése is arra készteni a munkáltatót, hogy megadja vagy megugorja a bérigényed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!