Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gyámügyi szakügyintéző munka?

Gyámügyi szakügyintéző munka?

Figyelt kérdés

Álláskeresésben vagyok, eléggé elkeseredett, ezért kérdezném, hogy a Gyámügyi szakügyintéző kell-e valamilyen végzettség?

Ezt találtam:

Elvárt végzettség/képesítés:

6. Felsőfokú végzettséghez kötött szakképesítés alapképzés (Bsc vagy BA), Oktatás, m.n.s., Pedagógus

6. Felsőfokú végzettséghez kötött szakképesítés alapképzés (Bsc vagy BA), Egészségügy, m.n.s., Orvos és egészségtudományi

6. Felsőfokú végzettséghez kötött szakképesítés alapképzés (Bsc vagy BA), Egyéb végzettség, Közszolgálati, gazdaságtudományi, társadalomtudományi, jogi, bölcsészettudományi, hittudományi végzettség

6. Felsőfokú végzettséghez kötött szakképesítés alapképzés (Bsc vagy BA), Egyéb végzettség, Szociális szakképesítés

Van diplomám, de töriböl, szóval nem tudom megfelelnék-e, mit gondoltok?

ma 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
HA, ez a te "törid", akkor jelentkezz! Felsőfokú végzettséghez kötött szakképesítés alapképzés (Bsc vagy BA), Oktatás, m.n.s., Pedagógus
ma 18:29
 2/5 A kérdező kommentje:
De csak sima BA- nem tanár
ma 18:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
2.-ra. Figyu, egy e-mailt nem megér neked? jelentkezz!
ma 18:34
 4/5 A kérdező kommentje:
ez is igaz, már nagyon elkeseredett vagyok munka miatt,
ma 18:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szocialpedagógia diploma az elvaras.
ma 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!