Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az amit nem szabad megkérde...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az amit nem szabad megkérdezni egy nőtől randi, ismerkedési idő alatt?

Figyelt kérdés

2023. okt. 4. 14:17
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
98%
Hány kiló vagy?
2023. okt. 4. 14:19
 2/63 anonim ***** válasza:
19%
Mennyit fogyasztasz 100-on?
2023. okt. 4. 14:19
 3/63 anonim ***** válasza:
71%
Hát a tömegét és az életkorát biztosan nem érdemes direkt módon feszegetni.
2023. okt. 4. 14:22
 4/63 anonim ***** válasza:
77%
Nálad vagy nálam ? Ki vegyen gumit?
2023. okt. 4. 14:22
 5/63 anonim ***** válasza:
92%
"A barátnődnek van pasija?" 😀
2023. okt. 4. 14:26
 6/63 anonim ***** válasza:
94%

Súlyt tényleg ne kérdezz meg soha, nem csak randizáskor ne. Majd ő elmondja magától ha akarja és különben sem fontos infó.

Exeiről és a szakítások körülményeiről ne kérdezd. Ha nagyon akarod tudni akkor szóbahozhatod kb egy hónap párkapcsolat után.

Szexuális utalásokat se tegyél amíg nem csókolóztatok.

Illetve ne legyenek ilyen direkt kérdéseid, hanem csak beszélgessetek. A semmiből feltenni egymás után 10 különböző kérdést gáz, egyértelmű, hogy csak tesztelni akarod, hogy megfelel-e neked.

2023. okt. 4. 14:27
 7/63 anonim ***** válasza:
39%
Az átoperálásod előtt, mi volt a neved?
2023. okt. 4. 14:28
 8/63 anonim ***** válasza:
93%
Hány szexuális partnere volt, szerintem az exéről se érdemes kérdezni, a súlyt, ahogy mondták, hacsak nem hozza fel maga, akkor ilyet, hogy diétázik-e stb
2023. okt. 4. 14:31
 9/63 anonim ***** válasza:
3%

Szerintem bármit meglehet, ha megsértődik, örülj neki, így nem kell egy hisztérikával foglalkoznod!

De komolyan, ha ő az első randi, első 5 kérdése között megkérdezheti, hogy mivel foglalkozom, azaz mit dolgozom, azaz mennyit keresek, akkor nekem is jogom van tudni, hogy volt-e feka benne.

2023. okt. 4. 14:34
 10/63 anonim ***** válasza:
90%
#9 szerintem kicsit más, az hogy mit dolgozol, hiszen az életed nagy része azzal a munkával telik, ergo sokat elmond rólad, az érdeklődésedről, stb, a szexuális történet nem ilyen fontos egy ember életében, jobb esetben nem azzal zölt napi legalább 8 órát.
2023. okt. 4. 14:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!