Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az amit nem szabad megkérde...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az amit nem szabad megkérdezni egy nőtől randi, ismerkedési idő alatt?

Figyelt kérdés

2023. okt. 4. 14:17
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
28%

30.

Egészségesebb volna egy olyan világban élni, ahol az embereket nem a munkájukkal azonosítják.

2023. okt. 4. 15:47
 32/63 anonim ***** válasza:
23%
27. Tudtad, hogy vannak munkahelyek, amiről nem lehet beszélni nyilvánosan? Ha ez neked újdonság, szerintem ne oszd az észt ilyen meggyőződéssel...
2023. okt. 4. 15:53
 33/63 anonim ***** válasza:
19%
29. :D "Senkinek semmi köze hozzá, voltam-e feketével, dugtak-e már meg csoportosan, árultam-e a testem pénzért és mennyiért. Az én testem, szóval ezek az én titkaim" :DDDDDDDDDD
2023. okt. 4. 15:54
 34/63 anonim ***** válasza:
9%

“Sokat elmond az emberről mivel tölti az idejét” nagyon :D

Robotolok egy gyárban két tanári fizuért, biztos nem a pénzért ááááá imàdom a vasat, mèg becézgetem is 😂🤣😂🤣😂🤣 ksiláyn pls

2023. okt. 4. 15:55
 35/63 anonim ***** válasza:
67%

33

Szerintem egy beteg állat vagy, ha neked az, hogy valakinek volt egy fekete/félig fekete barátja mondjuk, egy szintre sorolható a gruppennel, vagy azzal, hogy valaki konkrétan prosti volt.

2023. okt. 4. 15:56
 36/63 anonim ***** válasza:
21%
34. Hát ja. Rólam: krva sok pénzért egy gép előtt számjegyeket pötyögetek. Nagyon szeretem, főleg a 3-ast és a 7-est, mesebeli számok! Hogy mi? Jaa, hogy a fizetésemről beszéljek inkább? Ahaa... Hát, csillagom, az is mesebeli!
2023. okt. 4. 15:58
 37/63 anonim ***** válasza:
20%

35. Érveléstechnika: EGYES! Ülj le, pls.

1. "Szerintem egy beteg állat vagy".

Miért? Mert éltem az irónia eszközével? Ismered a műfajt, vagy linkeljem neked a vonatkozó wikipédia szócikket?

2. "neked az, hogy valakinek volt egy fekete/félig fekete barátja mondjuk, egy szintre sorolható a gruppennel, vagy azzal, hogy valaki konkrétan prosti volt."

Nem tettem ilyen állítást. Nem rangsoroltam a felsorolt szexuális tevékenységeket. Ez a te projekciód. Kérlek szállj le rólam, most.

2023. okt. 4. 16:00
 38/63 anonim ***** válasza:
100%

"Egészségesebb volna egy olyan világban élni, ahol az embereket nem a munkájukkal azonosítják."

Egy emberről igenis sok mindent elmond a munkája, akkor is ha neked ez nem tetszik. Akkor is ha neked olyan munkád van ami szerinted negatív képet fest rólad. Ha ez ennyire zavar akkor válts.

És túl lehetne látni a pénz dolgon. A patologus pl jól keres hisz orvos, ahogy a sebész is, de egyikkel sem járnék mert beleláttam a munkájukba és nem hiszem hogy minden rendben van azzal az emberrel aki ezt tudja csinálni. Vagy legalábbis nem nekem való mentalitasu ember.

Úgyhogy de, igenis fontos hogy ki mit dolgozik.

2023. okt. 4. 16:03
 39/63 anonim ***** válasza:
32%

37

Nem, nem szállok le rólad. :)

Egy beteg senkiházi vagy már csak azért is, mert felhozod egyáltalán ezt a "volt-e feketével" témát. Semmi közöd hozzá, és de, egy beteg állat vagy, ha ezen agonizálsz, és úgy gondolod, hogy közöd van hozzá.

Egyáltalán mit magyarázkodsz? Annyit írtam, hogy semmi köze hozzá senkinek. Ha nem sorolod ugyanabba a kategóriába, mint a gruppent és a qrvulást, akkor mi értelme volt ennek az "iróniának"?

2023. okt. 4. 16:04
 40/63 anonim ***** válasza:
15%
Pl.: "Hányad fokú az a Taylor-polinom, ami a szinuszfüggvénynek csaknem másfél teljes periódusát előállítja.?"
2023. okt. 4. 16:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!