Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ezt nekem üzeni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt nekem üzeni? Szülinapom volt, de nem köszöntött fel, viszont amikor kitettem a FB.történetbe hogy köszönöm a felköszöntést és egy képet, akkor lájkolt és kitett a történetébe egy videót ahol ö van azzal a zenével hogy boldog sz.napot

Figyelt kérdés

Már régóta ismerjük egymást, megszakadt egyszer a kapcsolat (nem voltunk egyutt csak akartunk de egyikünk elköltözött -én) és most újra el kezdtünk beszélni.

Most nem értem hogy miért nem tudott volna felköszönteni, vagy irni boldog születésnapot?

Kérdezzem meg hogy ezt nekem üzeni ,de az is milyen lenne már.. nem szeretek rámenős lenni

2023. okt. 2. 14:28
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
En követem a kérdést. En is kíváncsi lennék
2023. okt. 4. 14:04
 32/33 anonim ***** válasza:
Az nem biztos, hogy nem érdekled. Csak ezt a facebook-os videós üzenetet nem biztos, hogy neked szánta. Hát írj rá, hogy találkozzatok és aztán kiderül..
2023. okt. 4. 14:07
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

"ezelőtt olyan 2 hete- még azt mondta nekem hogy ha arra járok akkor találkozhatunk.

Csak szóljak előre hogy úgy ossza be az idejét"

Ugyanaz, mint a lájkolgatás. Ha kéznél vagy, akkor jöhetsz, de amúgy nem akar ő ebbe energiát belefeccölni, hiába túráztatod magad rajta naphosszat. Az a férfi, amelyik tényleg komolyan akar tőled valamit, azt nem kell kódfejtéssel kisilabizálni, hanem ott van neked mindig, ha kell, ha nem.

2023. okt. 4. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!