Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti felköszöntenétek?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon tetszik és pár hete folyamatosan beszélgetünk neten. Messze lakik, ezért keveset találkoztuk még. Viszont két napja egyáltalán nem ír semmit pedig állandóan online. Én ezen elég bepöccentem, mert úgy gondolom neki kellene írnia ha érdeklem. A probléma az, hogy most lesz a névnapja. Ti felköszöntenétek a helyemben? 22L2017. okt. 17. 20:43
1/8 anonim válasza:
"Én ezen elég bepöccentem, mert úgy gondolom neki kellene írnia ha érdeklem." :D :D :D
Mehetsz vissza a tini kategóriába. Ott többen asszisztálnának a butaságodhoz.
2/8 anonim válasza:
Rosszul gondolod, nem mindig neki kell írnia. Valószínűleg megunta, hogy csak akkor társalogtok, ha ő keres téged.
3/8 A kérdező kommentje:
Tudom elég gyerekes vagyok, de eddig úgymond "rajongással" írt, ezért furcsa.
2017. okt. 17. 20:49
4/8 anonim válasza:
Miért kellene mindig neki írnia? Ja értem csak a rajongás hiányzik...
5/8 anonim válasza:
Hány éves vagy? 16? Nemár, 22? Meh...
6/8 A kérdező kommentje:
Jó, igazatok van.
2017. okt. 17. 21:16
7/8 anonim válasza:
Úgy tűnik, kettőtök közül téged érdekel jobban, mégse írsz neki, akkor tőle miért várod el?
8/8 anonim válasza:
Miért? Tudod, én olyannak nem írok, aki mindig azt várja, hogy én kezdeményezzem a beszélgetést.
Te nem tudsz neki leírni egy "szia, milyen a napod?"- vagy hasonló kérdést?
Ne csodálkozz, ha hamarosan elköszön tőled, mert kb. azt érzi, hogy mindig csak ő jelentkezik, neki fontos a dolog, de te semmit nem teszel a kapcsolatért.
Nőj fel, és majd csak utána írogass akárkivel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!