Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt nekem üzeni? Szülinapom volt, de nem köszöntött fel, viszont amikor kitettem a FB.történetbe hogy köszönöm a felköszöntést és egy képet, akkor lájkolt és kitett a történetébe egy videót ahol ö van azzal a zenével hogy boldog sz.napot
Már régóta ismerjük egymást, megszakadt egyszer a kapcsolat (nem voltunk egyutt csak akartunk de egyikünk elköltözött -én) és most újra el kezdtünk beszélni.
Most nem értem hogy miért nem tudott volna felköszönteni, vagy irni boldog születésnapot?
Kérdezzem meg hogy ezt nekem üzeni ,de az is milyen lenne már.. nem szeretek rámenős lenni
Az a baj hogy válófélben vagyok , és messze lakunk egymástól.
Lehet nem tudja mennyire komolyan akarom őt, ezzel kapcsolatban is szokott posztolni .
Igy már másképp hangzik nem?
Annyira akarod, hogy belemagyarázod csak. Ne alázkodj meg légyszi!
Ha érdekelnéd egy hangyányit is, irt volna hidd el, hogy felköszöntsön.
16 tudom ez gyerekes viselkedés, de korábban én voltam aki hibázott, mostmár mindent másképp csinálnék.
Tudom nem normális, de a távolság miatt van mindez.
Egyébként távol áll tőlem az ilyen viselkedés, mert ha közel lenne es talalkoznánk akkor hagynám az egész FB-t, instát a csudába , de így nincs más választásom per pillanatnyilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!