Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha felköszöntök egy lányt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha felköszöntök egy lányt a facén, és nem válaszol, sőt még csak nem is lájkolja, az nem túl jó jel?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm a facebook-on. Ráírtam, h felköszöntsem, de semmi válasz. Én úgy értékelem, h ez a "nem kifejezetten kedvelem ezt a csávót" kategóriája. Vagy csak túlspilázom?

27/f

2015. dec. 21. 23:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Igen, túl. Én is csak a végén írok egy "Mindenkinek köszönöm" kommentet!
2015. dec. 21. 23:16
 2/14 A kérdező kommentje:
de ő lóf___t sem írt. ezért töröltem az ismerőseim közül. Van visszaút?
2015. dec. 21. 23:20
 3/14 anonim ***** válasza:
73%
Az bunkóság, neveletlenség a lánytól. Ne éretlenek között keresgélj, hanem becsüld meg a korod beli és 30+os nőket, sokkal többet érnek.
2015. dec. 21. 23:26
 4/14 rrrrrreennnnn ***** válasza:
73%
Igen,az utolsònak igaza van.Bunkòsàg. Az a minimum,hogy ha megtisztelnek azzal,hogy felköszöntenek,mihelyt időm engedi,vàlaszolok.
2015. dec. 21. 23:44
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
JA, vagy kapott 2342423 db köszöntést, mert kint volt jobb oldalon, hogy szülinapja van, de full van élete és leszarja, hogy olyan 27 éves kreténeknek válaszoljon, akik annyira fejletlenek szociálisan, hogy ezen pörögnek.
2015. dec. 21. 23:48
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
En is kapok millio üzit es bar igyekszem mundenkinek külön megköszönni ez nem mindig jön ossze. Ha ezen valaki megsèrtődik az elég gyerekes. Lehet éppen nem a facebookon éli az életét és azokkal töltötte az adott napot aki vették a fáradságot és személyesen köszöntötték. A facebook az csak egy rakás sablon. Ha nincs kint mikor születtél akkor a kutya nem fogja ott köszönteni a másikat. Tessék már felnőni 27 évesen
2015. dec. 21. 23:59
 7/14 Missi_Key ***** válasza:

mit keres a párkapcsolat kategóriában egy szülinapi köszöntés???

nem vagyok az a tipus aki sok kérdőjelet ír..de ????

komolyan,már ebbe is belekell vinni a sexualitást..és akkor furának tartanak hogy nem barátkozok fiúkkal nehogy félreértsék...

2015. dec. 22. 00:33
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy megtiszteltetek a válaszaitokkal! Úgy látom, elég vegyes a kép. De életkor ide vagy oda, tényleg elég infantilis vagyok bizonyos értelemben; viszont sztem ne hajózzunk át a pszichiátria tajtékos hullámaira ;-)

kieg.: a csaj min. napi két órát lóg a fb-on, és nem köszöntötték 800-an.

2015. dec. 22. 09:31
 9/14 A kérdező kommentje:
Jjjja, és a nem-kedvelés témakörére nem is válaszoltatok. Vagy ez nem a "nem bírom", inkább a lesz_m kategória?
2015. dec. 22. 09:42
 10/14 anonim ***** válasza:
83%

Válaszoltunk.

Rohadtul nem releváns, hogy válaszol-e a rohadt köszöntésre. Attól, hogy ne válaszol még kedvelhet, meg utálhat is. Nem a facebook az élet.

2015. dec. 22. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!