Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felköszöntök egy lányt a facén, és nem válaszol, sőt még csak nem is lájkolja, az nem túl jó jel?
Van egy ismerősöm a facebook-on. Ráírtam, h felköszöntsem, de semmi válasz. Én úgy értékelem, h ez a "nem kifejezetten kedvelem ezt a csávót" kategóriája. Vagy csak túlspilázom?
27/f
mit keres a párkapcsolat kategóriában egy szülinapi köszöntés???
nem vagyok az a tipus aki sok kérdőjelet ír..de ????
komolyan,már ebbe is belekell vinni a sexualitást..és akkor furának tartanak hogy nem barátkozok fiúkkal nehogy félreértsék...
Köszönöm, hogy megtiszteltetek a válaszaitokkal! Úgy látom, elég vegyes a kép. De életkor ide vagy oda, tényleg elég infantilis vagyok bizonyos értelemben; viszont sztem ne hajózzunk át a pszichiátria tajtékos hullámaira ;-)
kieg.: a csaj min. napi két órát lóg a fb-on, és nem köszöntötték 800-an.
Válaszoltunk.
Rohadtul nem releváns, hogy válaszol-e a rohadt köszöntésre. Attól, hogy ne válaszol még kedvelhet, meg utálhat is. Nem a facebook az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!