Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén fiúk! Tényleg nem zavar titeket, ha a barátnőtök egy másik pasi képét lájkolja?
A lányok emiatt vannak kiakadva, hogy a pasijuk minden jócsajt lájkol. Titeket tényleg hidegen hagy a fordítottja?
"Nem facebook-on élők" kíméljenek.
Engem zavarna, megmondom őszintén. Nem értem miért kellett lepontozni az elsőt. Azért, mert őszinte volt? Én nem tűrném el, és ha a kisasszonynak nem tetszene úgy kivágnám, mint macskát sz@arni. (inkább szakítanék)
Ennyi. Az első őszintén válaszolt, remélem megérte lepontozni.
Engem lányként eléggé zavar, ha más lányok képét lájkolgatja a pasim, főleg ha riban*os képekről van szó.
Volt olyan pasim akit teljesen hidegen hagyott, de volt olyan is, aki kiakadt rajta és azt feltételezte, hogy bejön nekem a csávó. Szerintem ez nagyon változó...
"Én nem tűrném el, és ha a kisasszonynak nem tetszene úgy kivágnám, mint macskát sz@arni. (inkább szakítanék) "
Ohh... mi lenne a párkapcsolatokkal az AIDSbook nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!