Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt nekem üzeni? Szülinapom volt, de nem köszöntött fel, viszont amikor kitettem a FB.történetbe hogy köszönöm a felköszöntést és egy képet, akkor lájkolt és kitett a történetébe egy videót ahol ö van azzal a zenével hogy boldog sz.napot
Már régóta ismerjük egymást, megszakadt egyszer a kapcsolat (nem voltunk egyutt csak akartunk de egyikünk elköltözött -én) és most újra el kezdtünk beszélni.
Most nem értem hogy miért nem tudott volna felköszönteni, vagy irni boldog születésnapot?
Kérdezzem meg hogy ezt nekem üzeni ,de az is milyen lenne már.. nem szeretek rámenős lenni
Lenne reális esélye, ugyan miért is ne? Manapság az utazás, költözés, stbstb nem probléma, természetessé vált.
Így utólag meg kellett volna kérdezzem ha nekem üzeni vagy sem , lesz ami lesz alapon.
Szerintem ne tipródj, ha ennyire akarod, írj rá valami mással! Én azt biztos nem kérdezném meg, hogy nekem szánta-e, rohadt ciki, ha nem, és ezt meg is írja, vagy olvassa, és ki kell izzadnia magából egy kegyes hazugságot.
Arra viszont nem válaszoltál, amit korábban kérdeztem, egy ismerőssel szerepelt a videón, ott volt az ismerős neve? Mert ha igen, és nyilvános az adatlapja, akkor könnyen lehet, hogy azt is látnád, mikor van az ismerős szülinapja, és ha a tiéddel együtt, akkor valószínűleg nem neked szánta, hanem neki, ha meg tök máskor, akkor lehet, ha olyan fura a gondolkodása, mint neked:-)
23.
Köszi
Rajta volt az ismerős neve igen, mert ö is rajta volt a képen.
Viszont nem volt neki születésnapja , a nyilvános adatlapján máskor van.
Nekem viszont előző napon volt a születésnapom, csak kiirtam hogy köszönom a felköszöntést stb. Es akkor rögtön kitette a képet.
Mindeggy, bonyolult ez már 🤦
Csak "bírom" hogy mindig úgy alakul vele, hogy utánna van min agyaljak.
Jobb lenne fehéren -feketén tisztán.
28as Nagyon szépen köszönöm!!!
Nagyon igazad van, a többinek is köszi de ez felnyitotta jobban a szemem
Még az jutott eszembe hogy
-ezelőtt olyan 2 hete- még azt mondta nekem hogy ha arra járok akkor találkozhatunk.
Csak szóljak előre hogy úgy ossza be az idejét.
Akkor ezt miért mondhatta ha annyira nem érdeklem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!